نام دیگر شیرینیهای پنیری پرطرفدار که امروزه در اغلب کافهها مشاهده میکنید، چیز کیک است. درواقع چیز کیک نوعی دسر یونانی است. همچنین به عنوان یک کیک بین المللی شناخته میشود. مصرف این دسر با تمام نوشیدنیها، ترکیب بسیار عالی ایجاد میکند. با یادگیری آموزش چیز کیک و نکات مهم تهیه چیز کیک، میتوانید از طریق فروش آن به کافیشاپها درآمد داشته باشید.
طرز تهیه چیز کیک ها با یکدیگر میتواند متفاوت باشد. این دسر دو لایهای است و ماده اصلی برای تهیه آن، پنیر خامهای است. برای یادگیری نحوه درست کردن این دسر یونانی خوشمزه تا انتهای این مقاله از مجموعه مقالات وبسایت آموزشی کلاستور با ما همراه باشید.
انواع چیز کیک
به صورت کلی چیز کیکها به دو نوع یخچالی و غیریخچالی تقسیم میشوند. در تهیه چیز کیکهای غیر یخچالی باید از تخم مرغ استفاده کنید. مواد مورد نیاز برای چیز کیکهای یخچالی شامل موادی مانند خامه فرم گرفته و ژلاتین میشوند و به استفاده از تخم مرغ نیازی نیست. چیز کیکها در نوع پخت، مواد اولیه و طرز تهیه چیز کیک با یکدیگر تفاوت دارند و انواع مختلفی از این دسر در سراسر دنیا وجود دارد. پرطرفدارترین چیز کیکها عبارتند از: چیز کیک کلاسیک، چیز کیک بدون پخت، چیز کیک وگان، چیز کیک نیویورکی، چیز کیک ریکوتا، چیز ژاپنی و… .
آموزش چیز کیک نیویورکی
در بین انواع چیز کیکهایی که در بازار وجود دارند، چیز کیک نیویورکی به عنوان اولین چیز کیک در دنیا شناخته میشود. بافت نرم و خامهای آن باعث میشود که این نوع چیز کیک برای بسیاری از افراد مورد پسند واقع شود. این دسر نیویورکی بسیار مقوی بوده و لایه رویی آن مشابه یک پارچه ساتن برروی دسر است. طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در سراسر دنیا به یک شکل است؛ ولی ممکن است با مواد مختلفی تزئین شود که این کار تاثیری برروی طعم آن نخواهد داشت. ترکیب خامه غلیظ، پنیر خامهای، تخم مرغ و شکر برروی پایه دسر مینشیند.
این دسر از نوع چیز کیکهای پختنی است و باید از فر استفاده کنید. ابتدا باید دور قالب چیز کیک را با فویل بستهبندی کنید. سپس باید قالب را در یک ظرف بزرگ پر از آب داغ قرار دهید. پس از پختن مواد در فر لازم است که حدود 2 ساعت آن را در دمای اتاق قرار دهید و سپس داخل یخچال بگذارید. مدت زمان لازم برای ماندن مواد چیز کیک در یخچال دست کم 6 ساعت است. با انجام تمام موارد ارائه شده در آموزش چیز کیک نیویورکی، میتوانید یکی از خوشمزهترین دسرهای دنیا را بچشید.
آموزش چیز کیک فرانسوی
مواد اصلی تشکیل دهنده چیز کیک فرانسوی شامل بیسکوییت، پنیر خامهای، خامه و شکر میشود. اضافه کردن چاشنیهایی مانند آبلیمو و دارچین باعث ایجاد طعم متفاوت برای این چیز کیک میشود. مدت زمان لازم برای تهیه این چیز کیک 1 ساعت است. برای داشتن یک میان وعده لذیذ میتوانید چیز کیک فرانسوی درست کنید. در دوره آموزش چیز کیک فرانسوی ابتدا با مواد اولیه آن و سپس با طرز تهیه چیز کیک آشنا میشوید.مراحل طرز تهیه این چیز کیک لذیذ به صورت زیر است:
- ابتدا باید کره آب شده را همراه با بیسکوییت پودر شده مخلوط کنید و در قالب دلخواه بریزید. سپس باید مواد ریخته شده درون قالب را با ته استکان فشرده کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- اکنون باید شکر را همراه با پنیر خامهای و خامه درون یک ظرف بزرگ هم بزنید تا یکدست شوند. برای این کار بهتر است از همزن برقی استفاده نمایید.
- تا زمان آماده شدن قالبها در یخچال، دارچین و آبلیمو را نیز در کاسه بریزید و هم زدن مواد را ادامه دهید.
- پس از بیرون آوردن قالبها از یخچال باید مواد پنیری را به صورت یک لایه یک دست روی آن بریزید. سپس مجددا قالب را 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید تا دسر شما آماده سرو شود.
- اکنون چیز کیک شما آماده است. میتوانید روی آن را با میوه یا مربا تزئین نمایید و نوش جان کنید. با رعایت نکات مهم تهیه چیز کیک، یک دسر با طعم بسیار لذیذ برای پذیرایی از مهمانان خود خواهید داشت.
آموزش چیز کیک وگان
در چیز کیک وگان بهجای استفاده از شکر، بیسکوییت و پنیر، از ترکیب مواد مغذی استفاده میشود. کالری مواد مغذی استفاده شده در چیز کیک وگان کم نیست؛ ولی بسیار سالمتر از چیز کیکهای معمولی است. مواد مورد نیاز برای تهیه چیز کیک وگان عبارتند از:
بادام خام، گردو، پودر نارگیل، خرما و پوست لیمو رنده شده.
لازم است که تمام مواد ذکر شده را در مخلوط کن باهم میکس کنید و خمیر ایجاد شده را در ظرف کمربندی مورد نظر به صورت یکنواخت پخش کنید. ظرف را به مدت 30 الی 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مواد فیلینگ کیک شامل موارد زیر میشود:
بادام هندی خیسانده در آب، ماست نارگیل یا ماست یونانی، شیر نارگیل، شیره انگور یا توت، عصاره وانیل و پوست لیمو رنده شده
مواد فیلینگ را باید باهم میکس کنید. سپس مواد را روی پایه کیک اضافه نمایید. بعد از اینکه روی کیک پوشانده شد، ظرف را به مدت یک شبانه روز در یخچال قرار دهید. در نهایت دسر مقوی شما آماده است.
آموزش چیز کیک با پایه کیک در فر
یکی از خوشمزهترین انواع چیز کیک، نوعی است که با پایه کیک درست میشود. در دوره آموزش چیز کیک، با انواع آن ازجمله چیز کیک با پایه کیک آشنا میشوید و طرز تهیه چیز کیک و همچنین نکات مهم تهیه چیز کیک را میآموزید.
خوبی چیز کیک با پایه کیک این است که حتی اگر لایه اصلی این دسر ساده باشد، میتوان با تغییر دادن طعم کیک پایه طعم دسر خود را نیز تغییر دهید. با این کار تنوع لازم را ایجاد میکنید. مواد لازم برای تهیه پایه اسفنجی چیز کیک مانند مواد مورد نیاز برای پختن کیک اسفنجی است و تفاوتی ندارد. جهت تهیه چیز کیک با پایه کیک باید مراحل زیر را دنبال کنید:
ابتدا باید کیک اسفنجی را درست کنید. در دوره آموزش چیز کیک به شما گفته میشود که برای پایه کیک، میتوانید از کیک اسفنجی با طعمهای مختلف استفاده کنید. در زمان خنک شدن کیک اسفنجی باید مواد پنیری چیز کیک را درست کنید. برای این کار به مخلوط یک دست پنیر خامهای، شکر، نشاسته ذرت نیاز دارید. سپس عصاره وانیل و شکر را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. در این مرحله باید تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. در مرحله آخر خامه را اضافه کنید.
هم زدن را تا زمانی ادامه دهید که مواد یک دست شوند. مواد خامهای ایجاد شده را روی کیک اسفنجی سرد شده بریزید. قالب کیک را باید در یک قالب بزرگتر از خودش قرار دهید و قالب بزرگتر را تا نصفه از آب جوش پر کنید. در آخر باید قالب را به مدت 75 الی 90 دقیقه درون فر قرار دهید تا آماده شود. بعد از اتمام کار فر و سرد شدن کیک باید آن را تا زمان سرو شدن در یخچال قرار دهید.
مناسب ترین جایگزین ها برای تهیه چیز کیک یخچالی
در آموزش چیز کیک و طرز تهیه چیز کیک با ژله، گزینههای متنوعی برای جایگزینی وجود دارد. به عنوان مثال:
- برای تهیه چیز کیک یخچالی میتوانید بجای استفاده از بیسکوییت پتیبور، از بیسکوییت ساقه طلایی استفاده کنید.
- جایگزین کردن بیسکوییت پتیبور وانیلی با بیسکوییت پتیبور شکلاتی باعث ایجاد تنوع در طعم چیز کیک میشود. باتوجهبه ذائقه خود میتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید.
- برای پایه چیز کیک میتوانید از بیسکوییتهای کرمدار مانند اورئو استفاده کنید. البته قبل از استفاده باید لایه کرمدار را جدا کنید.
- کیک اسفنجی یکی از گزینههای دیگر برای پایه چیز کیک است. هنگامی که بیسکوییت در دسترس ندارید، میتوانید از کیک اسفنجی استفاده کنید.
- در دوره آموزش چیز کیک میآموزید که در زمانی که پنیر خامهای در دسترس ندارید میتوانید از انواع دیگر پنیر مانند پنیر ماسکارپونه، لبنه و… استفاده کنید.
- برای تهیه چیز کیک یخچالی نیز میتوانید بجای استفاده از ظرفهای یکبار مصرف تک نفره، از کپسولهای کاغذی استفاده نمایید. اگر تمایل دارید که دسر قالبی بزرگ داشته باشید، استفاده از ظروف پیرکس نیز انتخاب مناسبی هستند. برای استفاده از ظروف پیرکس باید داخل آنها را با کاغذ روغنی و یا سلفون بپوشانید.
نکات مهم تهیه چیز کیک
بعد از یادگیری آموزش چیز کیک لازم است که نکات آن را نیز بیاموزید. برای مثال چند دقیقه قبل از شروع کار بهتر است پنیر خامهای را از یخچال خارج کنید. با این کار موقع مخلوط کردن با سایر مواد، حالت گلوله گلوله پیدا نمیکند. برای درست کردن چیز کیک یخچالی، دست شما برای انتخاب انواع اسانس و رنگ باز است. با استفاده از رنگهای خوراکی متنوع میتوانید دسری اشتها برانگیز برای مهمانان خود آماده کنید.
اگر تمایل دارید بافت بیسکوییتها نرمتر و تردتر باشند، 10 دقیقه قبل از استفاده از آنها باید بیسکوییتها را در فر با دمای 190 درجه گرم کنید. کیفیت و طعم پنیر مورد استفاده، برروی مزه نهایی چیز کیک بسیار تاثیر دارد. بهتر است از پنیرهای مرغوب برای تهیه چیز کیک استفاده کنید.
جمعبندی
با یادگیری آموزش چیز کیک و طرز تهیه چیز کیک، میتوانید تنها با کمی تغییر در ترکیبات چیز کیک، یک دسر جدید، لذیذ و منحصربهفرد آماده کنید. البته دانستن نکات مهم تهیه چیز کیک روی طعم دسر نیز تاثیر دارد. نحوه سرو دسر، تعداد لایههای آن و طعم ژله آن همگی به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد و دست شما برای انتخاب آنها باز است.
وبسایت کلاستور، مجموعهای برای کسب درآمد از طریق آموزش و انتقال تجربه برای یادگیری و درآمد است. اگر تجربهای جدید از طعم چیز کیک دارید، میتوانید آگهی آموزش آن را در وبسایت کلاستور قرار دهید. برای دریافت اطلاعات بیشتر به قسمت تماس با ما مراجعه کنید.