کلاستور

آموزش قورمه سبزی

وبلاگ

۲ اسفند ۱۴۰۳ 39 بازدید
کلاستور
آموزش قورمه سبزی

آموزش قورمه سبزی

یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی که نه تنها بین ایرانیان محبوب است؛ بلکه در کشورهای دیگر نیز محبوبیت دارد، خورشت قورمه سبزی است. برای یادگیری پخت این خورشت می‌توانید از آموزش قورمه سبزی استفاده کنید. در این آموزش با معروف‌ترین قورمه سبزی‌های ایرانی از جمله قورمه سبزی گیلانی، قورمه سبزی جنوبی، قورمه سبزی ترکی یا تبریزی و همچنین با طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی آشنا می‌شوید.

یکی از نکات پخت قورمه سبزی، خیس کردن لوبیاها از شب قبل است. یکی از غذاهای بسیار مناسب برای پذیرایی شام و یا نهار از مهمانان، قورمه سبزی است. در این مقاله از مجموعه مقالات وب‌سایت آموزشی کلاستور، آموزش پختن قورمه سبزی مجلسی را بیشتر بررسی می‌کنیم.

آموزش صفر تا صد قورمه سبزی

قبل از شروع یادگیری آموزش صفر تا صد قورمه سبزی، باید با سبزی‌های مورد نیاز این خورشت آشنا شوید. سپس به سراغ یادگیری طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی بروید. بسیاری از افراد می‌پرسند که سبزی قورمه سبزی شامل چیست؟ در پاسخ به این افراد باید گفت که ترکیب سبزیجات قورمه سبزی باتوجه‌به هر شهر و طرز تهیه آن شهر نیز متفاوت است. به صورت کلی سبزی قورمه سبزی شامل سبزی جعفری، سبزی تره، سبزی گشنیز و اسفناج می‌شود. سبزیجات مورد نیاز برای قورمه سبزی نیز خواص گوناگونی دارند.

آموزش سبزی قورمه سبزی

آموزش سبزی قورمه سبزی

در این آموزش با آموزش تفت دادن سبزی قورمه نیز آشنا می‌شوید. سبزی قورمه سبزی شامل موارد زیر می‌شود:

1. سبزی گشنیز

سبزی گشنیز یک سبزی معطر است که برگ‌های آن شباهت زیادی به برگ‌های سبزی جعفری دارد. برگ‌های سبزی گشنیز در مقایسه با سبزی جعفری، لطیف‌تر هستند. سبزی گشنیز در بدن مانند یک آنتی بیوتیک قوی و آنتی ویروس عمل می‌کند. این سبزی همچنین خواص و فواید زیادی دارد. یکی از خواص گشنیز این است که در بدن می‌تواند مانند یک میکروب کش قوی عمل کند و باعث جلوگیری از سرایت بیماری‌ها به بدن شود. از دیگر خواص گشنیز که در آموزش قورمه سبزی با آن آشنا می‌شوید، تسکین التهاب معده، تسکین حدت صفرا و افزایش اشتها است. این سبزی طبع سرد و خشک دارد.

2. سبزی شنبلیله

یکی از سبزی‌های قورمه سبزی، شنبلیله است. شنبلیله خواص زیادی دارد و سرشار از مواد معدنی مثل آهن، کلسیم، مس و ویتامین‌ها است. مهم‌ترین خواص سبزی شنبلیله تقویت ریه، تقویت قوای جنسی، رفع دلپیچه، دفع بلغم، تقویت قوای جنسی و… است. سبزی شنبلیله طبع گرم و خشک دارد.

3. سبزی تره

در آموزش قورمه سبزی، سبزی تره در مقایسه با پیازچه و پیاز، طعم متداول‌تری دارد. دلیل محبوبیت تره همین طعم آن است. سبزی تره از نظر ظاهری مشابه پیازچه است. این سبزی دارای مواد معدنی و ویتامین‌ها است. همچنین مهم‌ترین مواد مغذی موجود در آن آهن و کراتین است. از مهم‌ترین خاصیت‌های سبزی تره عبارتند از: خوش بو کردن دهان، تقویت قوای جنسی، بهبود هضم غذا، ادرار آور، قاعده آوری، درمان بواسیر و… سبزی تره دارای طبع گرم و خشک است.

4. اسفناج

سبزی اسفناج از مواد معدنی و ویتامین غنی است و اضافه کردن این سبزی به دستور پخت غذاها، برای سلامتی بدن انسان بسیار مفید است. از جمله خواص اسفناج می‌توان به کاهش وزن سریع، درمان دیابت، رفع التهاب، رفع تشنگی و… اشاره کرد. این سبزی پر خاصیت طبع سرد و تر دارد.

5. سبزی جعفری

یکی از سبزی‌های پرکاربرد و پرطرفدار، سبزی جعفری است. از جعفری در غذاهای ایرانی زیادی استفاده می‌شود. در آموزش قورمه سبزی به شما پیشنهاد می‌شود که از سبزی جعفری استفاده کنید. این سبزی دارای آنتی اکسیدانی به نام لوتئین است. آنتی اکسیدان لوتئین باعث از بین رفتن استرس اکسیداتیو می‌شود. سبزی جعفری همچنین دارای ویتامین‌هایی مانند ویتامین A، K و C است. از خاصیت‌های جعفری می‌توان به مواردی مثل رفع انسداد کبد، پاک کننده مثانه، تقویت کبد، تقویت معده سرد، رفع سردی مغز و… اشاره کرد. سبزی جعفری دارای طبع گرم و خشک است.

آموزش قورمه سبزی حرفه ای

آموزش قورمه سبزی حرفه ای

بعد از آشنایی با سبزی‌های قورمه سبزی نوبت به آموزش قورمه سبزی حرفه ای می‌رسد. یادگیری آموزش قورمه سبزی مجلسی به شما کمک می‌کند تا یک آشپز حرفه‌ای در پخت قورمه سبزی شوید. طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی شامل مراحل زیر می‌شود:

1. مرحله اول، آماده کردن لوبیا

اولین قدم برای تهیه قورمه سبزی مجلسی، خیس کردن لوبیا قرمز است. برای از بین بردن نفخ لوبیا قرمز باید آن را در یک کاسه آب قرار دهید. توصیه می‌شود که هر زمانی که تصمیم دارید قورمه سبزی درست کنید، از شب قبل لوبیا قرمز را خیس کنید.

2. مرحله دوم، عوض کردن آب لوبیا

عوض کردن آب لوبیا علاوه‌بر این‌که باعث گرفتن نفخ لوبیا قرمز می‌شود، باعث نرم شدن لوبیا نیز می‌شود. با انجام این کار زمان پخت لوبیا نیز کاهش می‌یابد. اگر بتوانید آب کاسه را دو الی سه بار عوض کنید، نفخ لوبیاها به صورت کامل از بین می‌رود.

3. مرحله سوم، تفت دادن پیاز به همراه ادویه‌ ها

در آموزش قورمه سبزی می‌آموزید که برای تهیه این خورشت باید پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. بعد از خرد کردن پیازها، آن‌ها را به همراه کمی روغن مایع داخل قابلمه‌ای که برای پختن خورشت در نظر دارید، بریزید. پیازها را کمی تفت دهید تا شفاف شوند. سپس کمی زرد چوبه و اگر تمایل دارید کمی فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. تا زمانی که ادویه‌ها به صورت کامل به خورد پیاز بروند باید تفت دادن را ادامه دهید.

4. مرحله چهارم، اضافه کردن گوشت و تفت دادن

در این مرحله از آموزش قورمه سبزی باید گوشت را بشویید و خرد کنید. سپس گوشت‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. پیشنهاد می‌شود قطعات گوشت را خیلی درشت خرد نکنید؛ زیرا هم گوشت دیرتر پخته می‌شود و هم بر ظاهر خورشت تاثیر منفی می‌گذارد.

5. آموزش قورمه سبزی؛ مرحله پنجم، اضافه کردن لوبیا قرمز و آب

بعد از افزودن گوشت به پیاز باید آن را به خوبی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و مقداری سرخ شود. بعد از این‌که گوشت سرخ شد، لوبیا قرمز را آبکشی و به قابلمه اضافه کنید. لوبیاها را یک الی دو دقیقه تفت دهید و سپس 3 یا 4 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.

6. مرحله ششم، پختن گوشت و لوبیا

در این مرحله از آموزش قورمه سبزی با گوشت گوسفند، حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا زمانی که آب به جوش آید. بعد از این‌که آب جوش آمد، شعله زیر آن را کم کنید تا گوشت و لوبیا قرمز به آرامی پخته شوند. برای پختن گوشت و لوبیا قرمز حدود 2 ساعت زمان نیاز دارید. در ادامه باید سبزی خورشتی را بعد از شستن، به صورت ساطوری خرد کنید.

7. مرحله هفتم، سرخ کردن سبزی قورمه سبزی

در مرحله هفتم از آموزش آشپزی قورمه سبزی باید سبزی‌ها را به همراه کمی روغن مایع در یک تابه جداگانه سرخ کنید. هرچقدر سبزی بیشتر سرخ شود، قورمه شما رنک تیره‌تری خواهد داشت. بعد از گذشت یک ساعت از پخته شدن لوبیا و گوشت، سبزی سرخ شده را به قابلمه خورشت اضافه کنید.

8. مرحله هشتم، اضافه کردن چاشنی ها

در این مرحله از آموزش قورمه سبزی می‌توانید لیمو عمانی را همراه با آبغوره، کمی آب نارنج و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید. یکی از نکات پخت قورمه سبزی در این مرحله این است که لیمو عمانی‌ها را نصف کنید و تخمه‌های آن را خارج کنید.

9. مرحله نهم، تنظیم نمک و آب خورشت

تخمه‌های لیمو عمانی باعث تلخ شدن طعم خورت می‌شوند. در این قسمت از آموزش یک قورمه سبزی خوشمزه توصیه می‌شود بعد از اینکه گوشت به صورت کامل پخته شد نمک اضافه کنید؛ زیرا نمک باعث می‌شود گوشت دیرتر بپزد. اگر آب خورشت کم بود می‌توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید. در 15 دقیقه نهایی طعم خورشت را بچشید. اگر نیاز بود کمی نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های دلخواه خود را به خورشت اضافه کنید. بعد از این‌که خورشت به خوبی روغن انداخت، می‌توانید آن را در ظرف مورد نظر بکشید و همراه با برنج سرو کنید. بهتر است برنج را به صورت آبکش درست کنید.

آموزش قورمه سبزی خشک

آموزش قورمه سبزی خشک

برای درست کردن قورمه سبزی با سبزی خشک لازم است که نکاتی را بدانید. نکات طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی با سبزی خشک شامل موارد زیر می‌شود:

  • در قورمه سبزی با سبزی خشک باید گوشت قرمز کمی درشت‌تر خرد شود. همچنین باید گوشت را کم تفت دهید؛ زیرا باعث آبدار ماندن خورشت می‌شود.
  • سبزی‌های خشک باید کاملا سرخ شوند تا خورشت به خوبی روغن بیندازد.
  • پیازها باید به قدری ریز باشند که وقتی غذا آماده شد، در غذا دیده نشوند. در آموزش فینگرفود نیز آموختید که پیازها نباید درشت باشند و تا حد ممکن ریز خرد شوند.

جمع‌بندی

یکی از خورشت‌های بی‌نظیر ایرانی که عطر و طعم بسیار خوبی دارد، قورمه سبزی است. با استفاده از آموزش قورمه سبزی، علاوه‌بر اینکه با نکات پخت قورمه سبزی آشنا می‌شوید، می‌توانید یک خورشت با طعم خوب درست کنید. طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی روی طعم و عطر آن تاثیر دارد. در این مقاله از سری مقالات وب‌سایت کلاستور سعی کردیم نکات تهیه یک قورمه سبزی مجلسی را به صورت جامع آموزش دهیم. مجموعه کلاستور بزرگترین مرجعه آگهی‌های آموزشی است. برای دسترسی به آگهی‌های آموزشی مختلف می‌توانید به قسمت آگهی‌های ویژه مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *