کلاستور

آموزش قارچ سوخاری

وبلاگ

۲۵ بهمن ۱۴۰۳ 35 بازدید
کلاستور
آموزش قارچ سوخاری

آموزش قارچ سوخاری

در دنیای آشپزی، مواد کمی مانند قارچ وجود دارد که تا این اندازه محبوب و همه‌کاره باشند. قارچ‌ها از جمله موادی هستند که گزینه‌های زیادی برای آشپزی به ارمغان می‌آورند و طعم بی‌نظیر آن‌ها، ذائقه‌های مختلف را به خود جذب می‌کند. آموزش قارچ سوخاری این سبزیجات شگفت‌انگیز را به یک خوراکی ترد و طلایی تبدیل می‌کند که می‌توانید در اوقات فراغت برای عزیزان خود درست کنید. طرز تهیه قارچ سوخاری نه‌تنها طعم طبیعی آن‌ها را تشدید می‌کند؛ بلکه تردی رضایت‌بخشی به آن‌ها می‌بخشد.

فرقی نمی‌کند قارچ سوخاری را به‌عنوان یک میان‌وعده سریع، یک پیش‌غذای جذاب یا به‌عنوان غذای اصلی درست کنید، مهم این است که این غذای دوست‌داشتنی می‌تواند در هر وعده‌ای جای بگیرد.  اگر شما هم می‌خواهید نکات پخت قارچ سوخاری را بیاموزید، تا پایان این مقاله از سری مقالات کلاستور با ما همراه باشید.

آموزش پخت قارچ سوخاری رستورانی

آموزش پخت قارچ سوخاری رستورانی

قارچ سوخاری یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین فست‌فودهایی است که در سراسر دنیا طرف‌داران زیادی را به خود جذب می‌کند. آموزش پخت قارچ سوخاری نیازمند تکنیک‌هایی که به شما کمک می‌کنند به بهترین کیفیت و مزه قارچ سوخاری رستورانی دست یابید. شما می‌توانید با یادگیری طرز تهیه لازانیا، این غذای محبوب را در خانه و به راحتی برای دلبندان خود تهیه کنید. برای پخت قارچ سوخاری رستورانی باید طبق دستور زیر عمل کنید:

1. انتخاب و آماده‌ سازی

یکی از نکاتی که باید در هنگام خرید قارچ برای سوخاری کردن در نظر بگیرید، انتخاب قارچ‌های تازه، سفیدرنگ و سفت است. از خرید قارچ‌هایی که تغییر رنگ داده‌اند و نرم هستند، خودداری کنید. برای آماده‌سازی قارچ‌ها، می‌توانید آن‌ها را به مدت چند دقیقه در آب و نمک بگذارید تا آلودگی‌های قارچ‌ها کاملاً از بین بروند. شما می‌توانید در صورت تمایل پوست نازک روی قارچ‌ها را بکنید. اگر پایه قارچ‌ها بیش از اندازه بلند هستند، آن‌ها را کوتاه کنید. پس از شستشو، قارچ‌ها را روی یک حوله تمیز بگذارید تا آب اضافی آن‌ها کاملاً خشک شود.

2. مواد لازم

مواد لازم برای آموزش قارچ سوخاری ممکن است بسته به ذائقه متفاوت باشد. برای پخت قارچ سوخاری رستورانی به مواد زیر نیاز دارید:

  • قارچ: 300 گرم
  • آرد سفید: 4 قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری: 1 پیمانه
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
  • پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری

3. آماده ‌سازی مواد سوخاری

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و مقداری نمک اضافه کنید. به‌قدری هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها از حالت لختگی خارج شوند. آرد را در کاسه‌ای دیگر بریزید و در این مرحله فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن، پودر پیاز، پاپریکا و… را اضافه کنید و به‌خوبی هم بزنید. پودر سوخاری را نیز در یک کاسه جداگانه بریزید. آموزش چیپس خانگی به شما کمک می‌کند چیپس‌های ترد و جذابی در کنار قارچ سوخاری درست کنید.

4. آغشته کردن به مواد

قارچ‌ها را در ابتدا به‌خوبی در آرد بغلتانید. سپس درون ظرف تخم‌مرغ بزنید و به‌خوبی آغشته کنید. می‌توانید برای ایجاد یک حجم بهتر، دوباره این مرحله را تکرار کنید. در انتها، در آرد سوخاری بغلتانید. این کار را برای تمام قارچ‌ها انجام دهید و کنار بگذارید.

5. سرخ کردن

یک ظرف گود را روی حرارت قرار دهید و در آن روغن بریزید. اجازه دهید تا روغن داغ شود. حالا قارچ‌های آغشته به مواد سوخاری را در روغن با شعله ملایم سرخ کنید. پس از 4 الی 5 دقیقه قارچ‌ها از از روغن خارج کنید و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. قارچ‌های سوخاری را در ظرف موردنظر بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.

آموزش پختن قارچ سوخاری مخصوص

آموزش پختن قارچ سوخاری مخصوص

یکی دیگر از روش‌های آموزش قارچ سوخاری، استفاده از ماست چکیده برای ایجاد طعم منحصربه‌فرد است. در ادامه به بررسی آموزش پختن قارچ سوخاری با روشی متفاوت می‌پردازیم.

مواد لازم قارچ سوخاری مخصوص:

  • ماست چکیده: 4 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران: 1 قاشق چایخوری
  • آرد سوخاری: یک پیمانه
  • روغن: به میزان لازم
  • آرد سفید: یک پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به‌اندازه کافی

2. طرز تهیه قارچ سوخاری مخصوص

برای آموزش قارچ سوخاری مخصوص، ابتدا باید قارچ‌ها را با آب و نمک به‌خوبی بشویید. می‌توانید برای اینکه قارچ‌ها در موقع سرخ‌کردن آبکی نشوند، بجای شستشو، پوست نازک کلاهک آن‌ها را جدا کنید. در یک کاسه بزرگ ماست چکیده، زعفران دم‌کرده، آب‌لیمو، نمک و فلفل سیاه را با هم به‌خوبی مخلوط کنید تا به‌خوبی یکدست شوند. حالا باید قارچ‌ها را داخل مواد قرار دهید و کمی مخلوط کنید تا تمام قارچ‌ها به‌خوبی به مواد آغشته شوند. برای اینکه قارچ‌ها به‌خوبی طعم‌دار شوند، می‌توانید 30 دقیقه یا 1 ساعت مخلوط مواد و قارچ‌ها را در یخچال بگذارید.

پس از اینکه قارچ‌ها به‌خوبی طعم‌دار شوند، آن‌ها را از یخچال خارج کنید. در یک ظرف تخم‌مرغ، یک قاشق ماست، و کمی آرد سوخاری را به‌خوبی مخلوط کنید تا یک حالت خمیری شکل پیدا کند. آرد سوخاری و آرد سفید را در دو ظرف جداگانه بریزید. حالا روغن را داخل یک ظرف گود بریزید و اجازه دهید داغ شود. قارچ‌ها را ابتدا درون مواد خمیری، آرد و سپس آرد سوخاری بغلتانید. حالا به صورتی که قارچ‌ها درون روغن شناور باشند، آن‌ها را سرخ کنید. اجازه دهید به‌خوبی سرخ و طلایی شوند و از روغن خارج کنید.

نکات پخت قارچ سوخاری

نکات پخت قارچ سوخاری

آموزش قارچ سوخاری در خانه دارای نکاتی است که اگر به‌درستی انجام شوند، می‌توانند نتایج باورنکردنی داشته باشند. در ادامه چند کلیدی برای تهیه قارچ سوخاری به روش حرفه‌ای و رستورانی را به شما ارائه می‌دهیم:

1. انتخاب

قارچ‌ها طعم و بافت‌های مختلفی دارند. قارچ دکمه‌ای بهترین گزینه‌ برای آموزش قارچ سوخاری هستند. برای نتیجه پایانی ترد تر، قارچ‌هایی با بافت سفت‌تر را انتخاب کنید. قارچ‌های تازه بدون لکه‌ها سیاه را انتخاب کنید. تازگی قارچ‌ها هم بر بافت و هم مزه قارچ سوخاری تاثیر می‌گذارد.

2. آماده‌ سازی

برای تمیزکردن قارچ‌ها بهتر است به‌آرامی آلودگی‌ها را با یک دستمال تمیز برطرف کنید. اگر حتماً نیاز به شستن قارچ‌ها دارید، این کار را سریع انجام دهید؛ زیرا قارچ‌ها آب را جذب می‌کنند. پس از شستشوی قارچ‌ها آن‌ها را به‌خوبی خشک کنید. سعی کنید از قارچ‌های هم‌اندازه استفاده کنید تا در هنگام سرخ‌کردن به صورت یکدست سرخ شوند.

3. خشک کردن قبل از سرخ کردن

یکی از نکات پخت قارچ سوخاری این است که رطوبت، دشمن ترد و سوخاری شدن قارچ‌ها است. سعی کنید هرگونه رطوبت اضافی را با دستمال به‌خوبی از سطح و زیر کلاهک قارچ‌ها برطرف کنید.

4. انتخاب روغن و دما

سعی کنید از روغن سرخ‌کردنی استفاده کنید؛ زیرا روغن‌های خوراکی جذب می‌شوند. در هنگام سرخ‌کردن قارچ سوخاری، از دمای مناسب استفاده کنیم. روغن خیلی داغ باعث می‌شود قسمت بیرونی قارچ‌ها قبل از پختن، قارچ سوخاری بسوزاند. دمای کم نیز باعث می‌شود قارچ روغن جذب کند و ترد نشود.

5. تکنیک ‌های سرخ کردن

سعی کنید برای آموزش قارچ سوخاری، ظرف روغن را بیش از حد از قارچ اشباع نکنید.  قارچ‌ها رطوبت را آزاد می‌کنند و ازدحام بیش از حد باعث کاهش دمای روغن می‌شود و به‌جای سرخ‌شدن، بخارپز می‌شوند. برای جلوگیری از این اتفاق، مقدار مناسبی از قارچ‌ها را درون روغن قرار دهید. در هنگام سرخ‌کردن قارچ‌ها را کمی زیرورو کنید تا اطمینان حاصل کنید که همه طرف آن‌ها سرخ شده است.

6. چاشنی بعد از سرخ کردن

شما می‌توانید نمک و سایر ادویه‌ها را در صورت تمایل پس از سرخ‌کردن، زمانی که قارچ‌ها هنوز داغ هستند، اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشند. شما می‌توانید از سس‌های مختلف مانند سس کچاپ، سس مایونز، سس خردل و… در صورت دلخواه همراه با قارچ سوخاری سرو کنید.

7. گرفتن روغن اضافی

قارچ‌های سرخ شده را روی یک حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. این مرحله به شما برای دستیابی به بافت موردنظر آموزش قارچ سوخاری کمک می‌کند.

8. گرم نگه داشتن

اگر قارچ‌ها را بلافاصله پس از سوخاری کردن سرو نمی‌کنید، آن‌ها را در فری با حرارت کم (حدود 200 درجه سانتی‌گراد) روی توری گرم نگه دارید تا ترد باقی بمانند.

با رعایت نکات پخت قارچ سوخاری به‌خوبی در طرز تهیه قارچ سوخاری تسلط پیدا خواهید کرد و میان‌وعده‌هایی درست می‌کنید که نه‌تنها از آن‌ها لذت می‌برید؛ بلکه گواهی بر مهارت‌های آشپزی شما هستند. به یاد داشته باشید که تمرین باعث می‌شود این کار را عالی انجام دهید. از قارچ‌ها، چاشنی‌ها، خمیرها و ادویه‌های مختلف برای یافتن ترکیب موردعلاقه خود استفاده کنید.

آموزش قارچ سوخاری در خانه

آموزش قارچ سوخاری در خانه

آموزش قارچ سوخاری در خانه این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا این خوراکی جذاب و خوشمزه را با حداقل تجهیزات در منزل درست کنید. برای این کار به قارچ تازه، آرد سفید، پودر سوخاری، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و ادویه‌های موردعلاقه نیاز دارید. قارچ‌ها را تمیز کنید. هرگونه آلودگی را با یک برس نرم یا پارچه از سطح قارچ‌ها تمیز کنید. در صورت شستشو، این کار را به‌سرعت انجام دهید تا از جذب آب جلوگیری کنید. رطوبت بیش از حد از ترد شدن بافت قارچ‌ها جلوگیری می‌کند. اطمینان حاصل کنید که قارچ‌ها پس از شستن کاملاً خشک هستند.

برای مواد سوخاری، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و به‌خوبی مخلوط کنید. کمی نمک، فلفل یا ادویه‌های دلخواه را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید. آرد سوخاری و آرد سفید را در دو طرف جداگانه بریزید. قارچ‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ، آرد و در آخر در آرد سوخاری بغتانید و سپس در روغن فراوان با شعله ملایم سرخ کنید. پس از اینکه سطح قارچ‌ها به‌خوبی طلایی شد، از روغن خارج کنید و روغن اضافی را بگیرید. قارچ‌ها را با سس دلخواه سرو کنید.

جمع‌بندی

تسلط بر آموزش قارچ سوخاری دنیایی از لذت‌های آشپزی را به روی شما می‌گشاید و به شما کمک می‌کند میان‌وعده‌هایی لذیذ و جذاب بسازید. از انتخاب قارچ‌های مناسب تا دستیابی به ظاهری ترد و طلایی، هر مرحله از طرز تهیه قارچ سوخاری به شما کمک می‌کند به نتیجه دلخواه دست یابید. فرقی نمی‌کند قارچ سوخاری را برای یک میان‌وعده دوستانه، وعده اصلی غذا، یک مهمانی شام یا یک غذای جانبی برای رنگی کردن سفره در نظر گرفته باشید؛ این فست‌فود دوست‌داشتنی همیشه امکانات بی‌پایانی برای طعم و بافت دلنشین به شما ارائه می‌دهد.

توجه داشته باشید که کلید دستیابی به قارچ سوخاری رستورانی، صبر و توجه به جزئیات است. در این مقاله از سری مقالات کلاستور کوشیدیم آموزش جامعی درمورد طرز تهیه قارچ سوخاری به شما ارائه دهیم. کلاستور به‌عنوان بزرگ‌ترین مرجع آگهی‌های آموزشی، به شما کمک می‌کند بدون زخمت تمامی نیازمندی‌های خود را پیدا کنید. برای اطلاعات بیشتر و ثبت آگهی، با ما در ارتباط باشید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *