کلاستور

آموزش غذا با بادمجان

وبلاگ

۴ دی ۱۴۰۳ 28 بازدید
کلاستور
آموزش غذا با بادمجان

آموزش غذا با بادمجان

در بین صیفی‌جات رژیم غذایی ایرانیان، بادمجان یکی از محبوب‌ترین آن‌ها است. در غذاهای مختلف می‌توان از بادمجان استفاده و به کمک آن غذا را لذیذتر کرد. با یادگیری آموزش غذا با بادمجان، می‌توانید بهترین و لذیذترین انواع غذا با بادمجان را برای پذیرایی از مهمان‌ها طبخ کنید. باتوجه‌به این‌که بادمجان یکی از مواد غذایی پر مصرف در آشپزخانه‌های ایرانی است، امکان تهیه غذاهای متنوع با بادمجان نیز وجود دارد.

غذاهایی که در تهیه آن‌ها از بادمجان استفاده می‌شود عبارتند از: کشک و بادمجان، خورشت قیمه بادمجان، کوکوی بادمجان، حلیم بادمجان و… . در این مقاله از مجموعه مقالات وب‌سایت آموزشی کلاستور، آموزش انواع غذا با بادمجان را بیشتر بررسی می‌کنیم.

آموزش انواع غذا با بادمجان

آموزش انواع غذا با بادمجان

یکی از سبزیجات خوشمزه و متنوع که در آشپزی‌های مختلف استفاده می‌شود، بادمجان است. با آموختن آموزش غذا با بادمجان می‌توانید غذاهای مختلفی را درست کنید و در برنامه غذایی هفتگی خانه خود، تنوع ایجاد کنید. یکی از محبوب‌ترین روش‌های تهیه انواع غذا با بادمجان، کبابی کردن بادمجان است. برای کبابی کردن بادمجان باید آن را با روغن زیتون و ادویه‌های مختلف طعم‌دار کنید.

بادمجان کبابی را می‌توانید به عنوان پیش غذا و یا همراه با غذا سرو کنید. در دوره آموزش غذا با بادمجان می‌آموزید که می‌توان بادمجان بخارپز و یا سرخ شده را به سالاد و خورشت‌ها اضافه کرد. با این کار طعم جدید و خاصی را می‌توانید خلق کنید. بادمجان را می‌توانید با انواع ادویه‌ها و مواد غذایی دیگر ترکیب کنید و انواع غذا با بادمجان را درست کنید.

آموزش غذا با بادمجان و پنیر پیتزا

برای درست کردن این پیش غذای خوشمزه که بسیار سریع و راحت است، به مواد زیادی نیاز ندارید. مواد مورد نیاز برای تهیه رول بادمجان و پنیر عبارتند از: پنیر خامه‌ای، گردو، سیر، نمک و فلفل، روغن و جعفری خشک شده. برای تهیه رول بادمجان و پنیر پیتزا باید بادمجان‌ها را به خوبی بشویید و به صورت ورقه‌های نازک برش دهید. داخل تابه را کمی چرب کنید و بادمجان‌ها را داخل تابه بچینید و دو طرف بادمجان‌ها را سرخ کنید.

اکنون باید مواد میانی بادمجان را آماده کنید. برای تهیه مواد داخل رول لازم است که سیر را رنده کنید.

اکنون گردو و جعفری‌های خرد شده را همراه با پنیر خامه‌ای مخلوط کنید. در این مرحله از آموزش غذا با بادمجان و پنیر پیتزا باید سیر، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. اکنون با استفاده از همزن مواد را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله باید مواد پنیری آماده شده را روی ورق‌های بادمجان قرار دهید و بادمجان را رول کنید. اکنون پیش غذای بادمجانی شما آماده است و وقت سرو آن رسیده است. شما می‌توانید انواع غذا با بادمجان و پنیر را درست کنید و نوش جان کنید.

غذا با بادمجان و کدو

آموزش غذا با بادمجان و کدو

یکی از غذاهای خوشمزه، لذیذ و ساده، خوراک کدو و بادمجان است. آموزش غذا با بادمجان و کدو به روش‌های مختلف و با مواد اولیه متنوع وجود دارد. مواقعی که فرصت کافی برای پختن غذاهای وقت‌گیر را ندارید، می‌توانید این غذای لذیذ را آماده کنید. مواد مورد نیاز برای تهیه خوراک بادمجان و کدو عبارتند از: کدو سبز، بادمجان، گوجه، سیب زمینی، پیاز، سیر، فلفل، نمک، پودر دارچین، زردچوبه، آویشن و… .

در دوره آموزش غذا با بادمجان، استفاده از سبزیجات و صیفی‌جات دیگر برای پختن غذا با بادمجان را نیز می‌آموزید. ابتدا باید بادمجان را به خوبی بشویید، پوست بگیرید و روی آن‌ها نمک بپاشید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس بادمجان‌ها، سیب زمینی و کدوها را به شکل مکعبی خرد کنید. گوجه فرنگی و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. اکنون باید سیب زمینی، بادمجان و کدوها را به نوبت در تابه سرخ کنید. سپس پیاز و سیر را در تابه تفت دهید. ادویه‌ها را همراه با پیاز و سیر تفت دهید و سپس گوجه فرنگی اضافه کنید.

چند دقیقه صبر کنید و سپس سیب زمینی، کدو و بادمجان را اضافه کنید. کمی آب بریزید و درب تابه را ببندید. پس از 1 ساعت غذای شما آماده است. برای سرو این مدل از انواع غذا با بادمجان می‌توانید با برگ‌ها نعنا و شوید تازه آن را تزئین کنید.

بهبه غذاهای متنوع با بادمجان؛ آموزش غذا با بادمجان و گوجه

یکی دیگر از غذاهای ساده ایرانی، خوراک بادمجان و گوجه است. در دوره‌های آموزش غذا با بادمجان، آموزش غذا ساده با بادمجان مانند خوراک گوجه و بادمجان را می‌آموزید. مواد اولیه اصلی این غذای آسان همانطور که از نامش مشخص است، گوجه و بادمجان به همراه ادویه است. خوراک بادمجان و گوجه هم به عنوان عصرانه و هم به عنوان یک وعده شام سرو می‌شود. برای تهیه این خوراک ابتدا باید بادمجان و گوجه‌ها را شسته و به صورت کبابی بپزید.

بعد از پخته شدن و سرد شدن باید پوست بادمجان و گوجه‌ها را بگیرید. سپس باید گوجه‌ها را با چاقو ریز کنید. در این مرحله باید سیر و پیاز خرد شده را در تابه همراه با کمی روغن زیتون تفت دهید. بعد از این‌که پیازها کمی طلایی شدند، باید گوجه‌های خرد شده را اضافه کنید. بعد از تبخیر شدن آب گوجه‌ها می‌توانید ادویه‌ها را اضافه کنید. برای این‌که طعم غذا را لذیذتر کنید، می‌توانید جعفری تازه را به صورت خرد شده به مواد اضاف کنید.

اگر می‌خواهید رنگ غذا کمی پررنگ‌تر شود، می‌توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه به آن اضافه کنید. در این مرحله از آموزش غذا با بادمجان، باید بادمجان‌های کبابی شده را به مواد دیگر اضافه کنید و در تابه را حدود 10 دقیقه ببندید. با این کار غذا بهتر جا می‌افتد. اکنون زمان تزئین و سرو خوراک بادمجان و گوجه فرنگی رسیده است.

آموزش غذا با بادمجان و مرغ

آموزش غذا با بادمجان و مرغ

به طور معمول برای تهیه خوشمزه‌ترین و لذیذترین خورشت‌های ایرانی، از بادمجان استفاده شده است. بهترین نمونه آن خورشت قیمه بادمجان است. خورشت مرغ و بادمجان نیز از غذاهای بسیار لذیذ و خوشمزه است. این غذا گزینه بسیار مناسبی برای مهمانی‌ها است. در دوره آموزش غذا با بادمجان، با فوت و فن تهیه این غذا آشنا می‌شوید و می‌توانید طعم منحصربه‌فرد و به یادماندنی را برای مهمانان خود خلق کنید. مواد لازم برای تهیه انواع غذا با بادمجان و مرغ شامل موارد زیر می‌شوند:

  • سینه مرغ
  • گوجه
  • بادمجان
  • پیاز
  • رب گوجه فرنگی
  • آب لیمو
  • زعفران، زردچوبه، نمک و فلفل

آموزش غذا با بادمجان و مرغ به این صورت است که ابتدا باید مرغ را با زعفران سرخ کنید. در مرحله بعد باید پیازهای خرد شده را همراه با زردچوبه تفت دهید. بعد از این‌که پیازها کمی طلایی شدند باید رب گوجه را اضافه کنید. در این مرحله باید مرغ را درون تابه قرار دهید و پس از اضافه کردن نمک و فلفل، مرغ را به خوبی تفت دهید. کمی آب جوش به درون تابه بریزید و اجازه دهید که مرغ به خوبی پخته شود.

هنگامی مرغ در حال پخته شدن است، بادمجان‌ها را بشویید و تلخی آن را بگیرید. سپس ان‌ها را در یک تابه جدا همراه با گوجه‌های حلقه شده سرخ کنید. شما می‌توانید این غذا را همراه با برنج و یا همراه با نان نوش جان کنید. بعد از پخته شدن مرغ، باید آب لیمو، بادمجان و گوجه سرخ شده را به آن اضافه کنید. پس از 10 دقیقه غذای شما آماده است.

آموزش غذا با بادمجان و سیب زمینی

سیب زمینی و بادمجان علاوه‌بر داشتن خواص زیاد برای سلامتی انسان، طرفداران زیادی نیز دارند. این دو ماده غذایی در سراسر جهان به ویژه ایران به عنوان مواد غذایی پر مصرف شناخته می‌شوند. یادگیری آموزش غذا با سیب زمینی باعث متمایز شدن غذای شما در مقایسه با دیگران می‌شود. همچنین می‌توان انواع غذا با بادمجان و سیب زمینی را به شکل‌های مختلف درست کرد.

یکی از این غذاها بادمجان و پوره سیب زمینی است. برای تهیه این غذا به سیب زمینی، بادمجان و گوشت چرخ کرده نیاز است. استفاده از گوشت چرخ کرده برای تهیه این غذا الزامی نیست. برای تهیه این غذا ابتدا باید سیب زمینی‌ها را به خوبی بشویید و آن‌ها را آبپز کنید. پس از شستن و از بین بردن تلخی بادمجان باید آن‌ها را سرخ کنید. در یک تابه جدا باید سیر و پیاز را همراه با ادویه تفت دهید و گوشت چرخ کرده را اضاف کنید. اجازه دهید گوشت همراه با سیر و پیاز به خوبی تفت داده شود.

در این مرحله از آموزش غذا با بادمجان و سیب زمینی باید گوجه‌هایی که به صورت نگینی خرد کرده‌اید را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا آب گوجه‌ها جمع شود. هنگامی که گوشت و گوجه‌ها درحال پخته شدن هستند، سیب زمینی‌های آبپز شده را پوره کنید و به آن شیر، نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید. در این مرحله باید گوشت را روی بادمجان قرار دهید و روی آن هم کمی از پوره سیب زمینی بگذارید.

در لایه آخر می‌توانید کمی پنیر پیتزا بریزید. اکنون باید بادمجان‌ها را درون فر قرار دهید. بعد از گذشت حدود 15 دقیقه غذای شما آماده است. با حذف گوشت از این غذا، آموزش انواع غذا با بادمجان و سیب زمینی را فرا گرفته‌اید.

آموزش چند نوع غذا با بادمجان

آموزش چند نوع غذا با بادمجان

با شرکت در دوره‌های آشپزی به ویژه دوره آموزش غذا با بادمجان، در واقع آموزش چند نوع غذا با بادمجان را می‌آموزید. همچنین برای مهمانی‌های مختلف، تهیه غذاهای متنوع با بادمجان را آموخته‌اید و سفره غذای خود را می‌توانید رنگی کنید. در دوره آموزش تهیه غذاهای متنوع با بادمجان شما طرز تهیه انواع غذا با بادمجان مانند خورشت قیمه بادمجان، دلمه بادمجان، گراتن مرغ و بادمجان و…. را می‌آموزید.

آموزش پخت غذا با بادمجان بسیار ساده است. شما با حذف یا اضافه کردن یک ماده، می‌توانید غذای جدید با بادمجان تهیه کنید. در آموزش غذا بادمجان کبابی نیز می‌توانید انواع غذاهای رنگی را همراه با بادمجان کبابی درست کنید. غذاهایی مانند کشک بادمجان، بورانی بادمجان کبابی، میرزا قاسمی و… با بادمجان کبابی تهیه می‌شوند.

جمع‌بندی

یکی از صیفی‌جات خوش خوراک که در انواع غذاهای ایرانی استفاده می‌شود، بادمجان است. با یادگیری آموزش غذا با بادمجان می‌توانید انواع غذا با بادمجان را برای مهمانی درست کنید. تهیه غذاهای متنوع با بادمجان هم برای عصرانه و هم برای وعده غذایی ناهار و یا شام امکان پذیر است. هنگامی که وقت زیادی برای درست کردن شام و یا ناهار ندارید، می‌توانید خوراک بادمجان و مرغ یا سیب زمینی درست کنید.

بیشتر غذاهایی که با بادمجان درست می‌شوند، زمان‌بر نیستند. در مجموعه کلاستور می‌توانید به آگهی آموزش پختن غذا با بادمجان و یا سایر مواد دیگر ردسترسی داشته باشید. حتی اگر در زمینه‌ای حرفه‌ای هستید، می‌توانید آگهی مربوط به آموزش آن را در سایت درج کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد آموزش‌ها و آگهی‌ها به قسمت تماس با ما مراجعه کنید.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *