کلاستور
کلاستور
آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ

آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ

ازطریق آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ می‌توان بدون داشتن سایت و به‌صورت رایگان اطلاعات مفیدی از کسب‌وکار خود را در صفحات نتایج گوگل داشته باشید. گوگل مپ یک اپلیکیشن مسیریاب است که ازطریق آن می‌توان از نقطه مکانی که در آن هستید تا هر کجای دنیا را همراه با جزئیات دقیق آن مشاهده کنید. گوگل مپ به شما کمک می‌کند تا علاوه بر اطلاع از وضعیت ترافیکی مسیر خود، کوتاه‌ترین و سریع‌ترین مسیر منتهی به مقصد خود را پیدا کنید.

نحوه ثبت مکان در گوگل مپ راحت بوده و با دنبال‌کردن چند مرحله می‌توان این کار را انجام داد. بعد از انجام مراحل ثبت مکان در گوگل مپ باید صبر کنید تا تغییرات اعمال‌شده، توسط گوگل ثبت شوند. مدت‌زمان ثبت تغییرات به عواملی مانند میزان تغییرات ایجادشده و اهمیت مکان اضافه‌شده بستگی دارد. در ادامه این مطلب از کلاستور آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ را دنبال می‌کنیم.

گوگل مپ و امکانات آن

گوگل مپ و امکانات آن

حتماً همه شما نام گوگل‌مپ را شنیده‌اید؛ ولی قبل از آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ بهتر است با خلاصه‌ای از گوگل‌مپ و تاریخچه آن آشنا شویم. گوگل‌مپ یک نقشه رایگان و آنلاین است که با داشتن امکانات متنوع و گسترده فراتر از یک نقشه ساده عمل می‌کند. این اپلیکیشن پرکاربرد و پرطرف‌دار در سال 2005 وارد بازار شد و از آن تاریخ به‌سرعت فراگیر شد. برخی از مهم‌ترین امکانات گوگل‌مپ عبارت‌اند از:

  • تغییر نوع نقشه
  • پیداکردن مکان‌های موردنظر
  • اشتراک‌گذاری لحظه‌به‌لحظه مکان خود
  • ارائه تصویر 360 درجه از مکان موردنظر
  • ذخیره‌سازی محل پارک اتومبیل
  • مشخص‌کردن توقف‌های کوتاه بین مسیر
  • ذخیره‌کردن آدرس خانه و محل کار
  • ذخیره‌کردن مکان‌های موردعلاقه
  • برنامه‌ریزی برای مسیر قبل از شروع حرکت
  • پیداکردن بهترین مسیر برای رسیدن به مقصد
  • اشتراک‌گذاری نظرات و تصاویر خود برای تکمیل نقشه
  • امکان دانلود نقشه‌ها و استفاده از آن‌ها بدون اینترنت

آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ

اگر آموزش کار با کامپیوتر را بدانید به‌راحتی می‌توان گوگل‌مپ را در گوشی یا دسکتاپ نصب کرد. آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ در موبایل و دسکتاپ شبیه یکدیگر است در ادامه به نحوه ثبت مکان در گوگل مپ می‌پردازیم.

1. مرحله اول

در اولین مرحله از مراحل ثبت مکان در گوگل مپ وارد سایت گوگل‌مپ به آدرس https://www.google.com/maps شوید. بعد از ورود به سایت نوار سمت چپ تصویر را بازکنید. در قسمت Search Google Maps باید نام نقطه مکانی موردنظر خود را وارد کنید. با گوگل‌مپ فارسی و انگلیسی می‌توانید این کار را انجام دهید. بعد از گشوده شدن کامل نقشه از قسمت سمت چپ محل موردنظر خود را جستجو کنید. از بین آدرس‌های پیشنهادشده توسط گوگل گزینه صحیح را انتخاب کنید. ثبت آدرس در گوگل‌مپ از آموزش تک چرخ با دوچرخه آسان‌تر است.

مرحله دوم آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ

2. مرحله دوم

در دومین مرحله از آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ بعد از جستجو در کنار عبارتی که تایپ کرده‌اید باید یک کلیک منوی کشویی را باز کنید. در منویی که باز می‌شود در انتهای گزینه‌ها، گزینه افزودن یک مکان جاافتاده یا add a missing place را انتخاب کنید. در بخش Add a place فرمی ظاهر می‌شود که از سه فیلد تشکیل شده است. این فیلدها عبارت‌اند از:

  • فیلد 1: مربوط به نام مکان
  • فیلد 2: برای تعیین موضوع و نوع فعالیت مانند مراکز خرید، مراکز خدماتی، صنایع غذایی، مراکز اقامتی، مراکز تفریحی، مراکز مسکونی، مراکز تفریحی و…
  • فیلد 3: مربوط به آدرس که بعد از مشخص شدن مکان در نقشه این بخش به‌صورت خودکار پر می‌شود.
  • فیلد 4: برای ثبت دقیق آدرس

3. مرحله سوم آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ

بعد از انجام مرحله دوم، صفحه‌ای باز می‌شود که در سومین مرحله از مراحل ثبت مکان در گوگل مپ باید در صفحه جدید در قسمت Name اسم مکانی را که قصد دارید آن را در گوگل ثبت کنید، وارد کنید. توجه داشته باشید که در نحوه ثبت مکان در گوگل مپ، اطلاعات لازم را بر اساس دسته‌بندی‌های موجود وارد کنید. هر بخش را باید در قسمت‌های مخصوص به خود ثبت کرد:

  • نام کسب‌وکار یا شرکت در بخش name
  • نام صنف موردنظر در بخش Category
  • آدرس منتخب در بخش Location

نکته‌ای که باید توجه داشت اینکه اگر قصد تغییر را دارید نباید آدرسی را که وارد کرده‌اید تغییر دهید؛ بلکه روی نشانگر قرمز کلیک کنید. بعد از آن ازطریق جابه‌جاکردن نقشه، نشانگر را در محل موردنظر قرار داده و روی گزینه Done کلیک کنید. توجه داشته باشید که اگر در within Location نقطه موردنظر با اسم دیگری از قبل در گوگل ثبت شده باید برای تغییر نام، اسم مکان فعلی را وارد کنید. در غیر این صورت این بخش را خالی بگذارید.

4. مرحله چهارم

مرحله دیگری از آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ مربوط به واردکردن اطلاعات تماس، ساعات فعالیت، آدرس سایت و تصاویر است. برای این منظور روی نوار کشویی کلیک کنید. در بخش افزودن ساعت (add hour) زمان و روزها را کامل کنید. می‌توانید تصویر ساعات شروع و پایان فعالیت خود را برای گوگل آپلود کنید تا ربات گوگل آن را تکمیل کند.

ما پیشنهاد می‌کنیم که در نحوه ثبت مکان در گوگل مپ، ساعت و روزها را از بخش زیرین به‌صورت دستی وارد کنید تا خطایی رخ ندهد. در قسمت انتهایی اگر ساعات کاری شما در روزهای تعطیل متفاوت است می‌توانید اطلاعات کامل را نیز وارد کنید. در پایان بر روی گزینه Done کلیک کنید. چند نکته مهم که در آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ باید به‌خاطر داشت اینکه:

  • واردکردن شماره تماس با کد ایران و بعد کد شهر مانند +989123456789
  • درج شماره تماس در بخش Contact
  • درج آدرس وب‌سایت در بخش Website
  • درج تاریخ بازگشایی مکان موردنظر در بخش Opening data
  • آپلود تصویر از مکان موردنظر و درنهایت کلیک روی گزینه send

بعد از انجام این مراحل پیامی با این مضمون ظاهر می‌شود که: «بعد از بررسی پیشنهاد شما، ازطریق ایمیل اطلاع‌رسانی می‌شود.»

بر روی گزینه Done کلیک کنید. همانند آموزش ثبت نام کتب درسی، ثبت آدرس در گوگل مپ نیز مراحل مشخصی دارد که با دنبال‌کردن آن‌ها می‌توانید آدرس خود را ثیت کنید.

مزایای ثبت آدرس در گوگل مپ

مزایای ثبت آدرس در گوگل مپ

یکی از مهم‌ترین خدمات گوگل برای کاربران ثبت آدرس مکان در گوگل مپ است. ازطریق آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ تمام افراد شامل رانندگان، کاربران مختلف، دوچرخه‌سواران و… می‌توانند با استفاده از دستورالعمل گوگل به مکان موردنظر خود برسند. از دیگر مزایای استفاده از گوگل‌مپ نمایش تصاویر پانوراما عمودی و افقی از سطح خیابان در شهرهای مختلف جهان است. با آموزش نحوه ثبت مکان در گوگل مپ افراد و کسب‌وکارهای مختلف می‌توانند موقعیت مکانی و راهنمای دسترسی خود را روی نقشه ثبت کنند.

چگونه وضعیت مکان ثبت شده را پیگیری کنیم؟

بعد از اجرای مراحل ثبت مکان در گوگل مپ برای پیگیری وضعیت مکان ثبت شده در گوگل مپ با اکانتی که آدرس را ثبت کرده‌اید به گوگل‌مپ وارد شده و روی منو یا همان سه خط کلیک کنید. در بخش منو گزینه your contributions را انتخاب کنید. بعد از کلیک‌کردن روی این گزینه چند تب را می‌توانید مشاهده کنید. در بخش Edit می‌توان تأیید یا عدم تأیید لوکیشن موردنظر را بررسی کنید. وضعیت‌های ممکن و معانی آن‌ها عبارت‌اند از:

  • Pending: در حالت انتظار، یعنی هنوز باید منتظر فرایند بررسی توسط گوگل باشید.
  • Approved: تأییدشده، به معنای ثبت مکان ارسالی در گوگل است.
  • Not approved: عدم تأیید به معنای رد درخواست ثبت مکان توسط گوگل است. عدم تأیید به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد. ممکن است کاربر در مراحل آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ اطلاعات را اشتباه وارد کرده باشد. همچنین ممکن است به دلیل خرابکاری برخی کاربران یا بالا نبودن امتیاز کاربر در گوگل‌مپ این فرایند رخ دهد. درصورتی‌که از صحت اطلاعات خود اطمینان دارید می‌توانید مراحل ثبت مکان در گوگل مپ را دوباره اجرا کنید.

مدت زمان لازم برای تأیید لوکیشن ثبت شده

نحوه ثبت مکان در گوگل مپ سریع و ساده است؛ ولی مدت‌زمان لازم برای تأیید مکان ثبت‌شده به عواملی مانند جزئیات و پیچیدگی مکانی که قصد ثبت آن را دارید بستگی دارد. علاوه بر این، اطلاعاتی مانند نقدها و تصاویر هم می‌توانند بر روی زمان تأیید لوکیشن تأثیر بگذارند. با آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ می‌توانید این فرایند را در عرض چند دقیقه کامل کنید؛ ولی تأیید لوکیشن می‌تواند چند روز تا دو هفته طول بکشد.

اهمیت نظر و امتیاز مشتریان در گوگل مپ

اهمیت نظر و امتیاز مشتریان در گوگل مپ

بعد از آموزش ثبت مکان در گوگل مپ و انجام مراحل و تأیید نهایی، کاربران دیگر می‌توانند به مکان افزوده‌شده امتیاز داده و نظر خود را ثبت کنند. مهم‌ترین عوامل در نمایش نتایج عبارت‌اند از:

  • فاصله
  • میزان ارتباط
  • سرشناسی و محبوبیت

جمع‌بندی

گوگل‌مپ اپلیکیشنی مهم و کاربردی برای ثبت مکان است و همچنین افراد از آن برای مسیریابی، پیداکردن مسیرهای کوتاه‌تر برای رسیدن به مقصد و یافتن مکان‌های موردنظر خود استفاده می‌کنند. آموزش ثبت آدرس در گوگل مپ ساده بوده و با ورود به سایت گوگل‌مپ مراحل گفته‌شده را می‌توان یک‌به‌یک دنبال کرد. در مراحل ثبت مکان در گوگل مپ باید تمام اطلاعات را صحیح وارد کنید؛ زیرا درج اطلاعات نادرست موجب عدم تأیید ثبت لوکیشن ازطرف گوگل می‌شود.

گرچه نحوه ثبت مکان در گوگل مپ سریع و ساده است؛ ولی مدت‌زمان لازم برای تأیید مکان ثبت‌شده به عواملی مانند جزئیات و پیچیدگی مکانی که قصد ثبت آن را دارید بستگی دارد. پلتفرم کلاستور مرجعی امن و مناسب برای درج آگهی‌های مربوط به آموزش‌های مختلف است. مدرسان و متخصصانی که در حوزه آموزش فعالیت می‌کنند می‌توانند با درج رایگان آگهی‌های مربوط به دوره‌های آموزشی خود علاقه‌مندان را از این دوره‌ها مطلع کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به بخش درباره ما مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *