آشپزی ایرانی با تنوع بینظیر و طعمی دلپذیر، جایگاه ویژهای در میان پرطرفدارترین غذاهای دنیا پیدا کرده است. اگر قصد دارید تا اصول
آموزش همه غذاهای ایرانی را یاد بگیرید شرکت در
دوره آموزش آشپزی ایرانی فرصتی ایدهآل برای آشنایی با این هنر کهن است. در این دورههای آموزشی شما
آموزش پخت غذاهای ایرانی را از صفر تا صد، همراه با نکات حرفهای و تکنیکهای خاص که به خوشطعم و عطر شدن آنها کمک میکند یاد میگیرید. در ادامه قصد داریم شما را با انواع غذاهای ایرانی که میتوانید برای مهمانیها و مجالس خود درست کنید آشنا کنیم.
انواع غذاهای ایرانی
غذاهای ایرانی از نظر مواد تشکیلدهنده و شیوه طبخ به انواع مختلفی تقسیم میشوند که البته نیاز به معرفی ندارد. همه ما اکثر این غذاها را در خانه و رستوران تست کردهایم و برخی از آنها نیز در لیست غذاهای موردعلاقه ما هستند.
1. غذاهای ایرانی با برنج
برنج یکی از اصلیترین مواد غذایی در آشپزی ایرانی است و در بسیاری از غذاهای سنتی نیز استفاده میشود. متناسب با سلیقهای که دارید میتوانید برنج را بهصورت پلو و یا چلو درست کنید. در بین غذاهای ایرانی و از نظر افراد برنج آنقدر پرطرفدار است که غذاهای زیادی را در ترکیب با نوع خاصی از برنج سرو میکنند. برخی از رایجترین این غذاها شامل چلوکباب، باقالیپلو با گوشت، زرشکپلو با مرغ و سبزیپلو با ماهی است. طعم بینظیر این غذاها جایگاه ویژهای در بین انواع غذاهای ایرانی به آنها داده است.
2. غذاهای خورشتی ایرانی
خورشت بخش جدانشدنی از سفرههای ایرانی و دورههای
آموزش پختن غذاهای سنتی ایرانی است. خورشت قورمه سبزی، خورشت قیمه، خورشت فسنجان و خورشت کرفس از محبوبترین و همهپسندترین غذاهای ایرانی است که لازم است برای پخت آنها اصول لازم برای جاافتادن و خوشعطر شدن آنها را رعایت کنید.
3. آش ها و سوپ های ایرانی
انواع آش و سوپ در فرهنگ غذایی ایرانی جایگاه خاصی داشته و در اغلب مراسمها و خصوصا در فصلهای سرد سال سرو میشود. آش رشته، آش جو، آش شلهقلمکار، سوپ جو و سوپ شیر از پرطرفدارترین آشها و سوپهای ایرانی است که در مناطق مختلف ایران به شیوههای مختلفی طبخ میشود.
4. غذاهای مجلسی ایرانی
شاید جالب باشد بدانید که برخی از غذاهای ایرانی که بیشتر هم برای مهمانیها و مجالس انتخاب میشود در دسته غذاهای مجلسی ایرانی قرار میگیرد. انتخاب این غذاها در مهمانیها و مراسمهای رسمی به شما کمک میکند تا بتوانید سفرهای جذاب و درعینحال خوشعطر و طعم بچینید. در دورههای
آموزش غذاهای مجلسی ایرانی به شما همه آنچه که لازم است برای درست کردن ماهیچه لذیذ رستورانی، تهچین زعفرانی با تهدیگ طلایی و هر غذای خوشمزه دیگری که در لیست غذاهای مجلسی ایرانی قرار میگیرد را یاد میگیرید.
5. غذاهای لاکچری ایرانی
برخی از غذاهای ایرانی به دلیل استفاده از مواد اولیه خاص و روشهای پیچیده پخت، در دسته غذاهای لاکچری ایرانی قرار میگیرند. به نظر میرسد خاویار ایرانی اولین غذای لاکچری است که به ذهن همه افراد میرسد؛ اما منظور ما از لاکچری خاویار نیست. کباب شیشلیک، خوراک بره شکمپر، قلیهمیگوی جنوبی، قیمهنثار قزوین و استیک گوشت گوساله از محبوبترین غذاهای لاکچری است که در دوره
آموزش غذاهای رستورانی ایرانی یاد میگیرید.
غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی
اگر زمان کافی برای آشپزی ندارید به دنبال
آموزش آشپزی غذاهای ایرانی ساده هستید، دورههای
آموزش غذاهای محلی ایرانی برای شما مناسب است. غذاهای سادهای که با کمترین میزان مواد اولیه و سادهترین روش پخت آماده میشوند در دسته غذاهای ایرانی محلی و ساده قرار میگیرند. این مدل غذاها در کنار سادگی که دارند طعم بینظیری داشته و گزینه مناسبی برای صبحانه و میانوعده هستند. برخی از این غذاها به شرح زیر هستند:
1. املت ایرانی
یکی از سادهترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی، املت است که با ترکیب گوجهفرنگی، تخممرغ، نمک و فلفل و پیاز تهیه میشود. برای طعم بهتر، میتوان کمی کره یا روغنزیتون به این غذا اضافه کرد. شاید جالب به نظر برسد؛ اما آموزش
طرز تهیه غذاهای ایرانی برای صبحانه با یادگیری این غذای سریع و لذیذ شروع میشود.
2. کوکو سبزی
کوکوسبزی یکی دیگر از غذاهای سالم و مغذی ایرانی است که از ترکیب سبزیهای معطر مانند گشنیز، جعفری، شوید و تره به همراه تخممرغ، زرشک و گردو تهیه میشود. این غذای خوشمزه را میتوانید در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده کنید. با شنیدن نام این غذاها برخی از افراد تصور میکنند که نیازی به شرکت در دورههای آشپزی ندارند و
آموزش رایگان آشپزی غذاهای ایرانی برای آنها کافی است. در این باره میتوان گفت که حتی شیوه آمادهکردن سبزی برای این غذا هم یکی از عوامل تأثیرگذار بر عطروطعم آن است که در دورههای رایگان به آن پرداخته نمیشود.
3. عدسی
عدسی یکی از غذاهای سنتی و بسیار ساده ایرانی است که برای صبحانه یا شام سبک مناسب است. این غذا با عدس، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل تهیه میشود و بسیار مقوی است. نکته جالبی که در مورد غذاهای ساده اینچنینی وجود دارد این است که در هر منطقه از ایران این غذاها را با شیوه منحصربهفردی طبخ میکنند و به همین جهت ممکن است شما طعمهای متفاوتی از آن را چشیده باشید.
4. کشک بادمجان
یکی دیگر از پرطرفدارترین و درعینحال سادهترین غذاهای ایرانی کشکبادمجان است که نهتنها میتوانید آن را بهعنوان پیشغذا بر سر میز شام بگذارید؛ بلکه میتواند انتخاب مناسبی برای وعدههای اصلی غذایی هم باشد. این غذای خوشمزه از ترکیب بادمجان، کشک، پیاز، نعنا و سیر تهیه میشود.
5. میرزا قاسمی
میرزاقاسمی از غذاهای اصیل شمالی و یکی از پرطرفدارترین آیتمهای دوره
آموزش غذاهای ایرانی خوشمزه است که میتوانید آن را از ترکیب بادمجان، گوجه، سیر و تخممرغ درست کنید. این غذای خوشمزه معمولاً با نان سرو میشود.
یادگیری
آموزش آشپزی غذاهای ایرانی ساده میتواند شروعی عالی برای آشنایی شما باهنر آشپزی و آموزش پخت غذاهای خوشمزه و سنتی باشد. این غذاها علاوه بر سادهبودن، طعمی عالی دارند و گزینه مناسبی برای مهمانی عصرانه و یا انتخاب بهعنوان پیشغذا هستند.
آموزش آشپزی گیاهی غذاهای ایرانی
امروزه سبک زندگی و رژیم گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده است و به همین جهت نیز افراد زیادی به دنبال
آموزش بهترین غذاهای ایرانی گیاهی هستند. در دوره
آموزش انواع غذاهای خوشمزه ایرانی شما برخی از غذاهای گیاهی را نیز یاد میگیرید؛ اما برایآنکه بخواهید منحصراً تهیه غذاهای ایرانی را یاد بگیرید بهتر است در دورههای آموزش غذای گیاهی شرکت کنید. غذاهای گیاهی معمولاً با استفاده از سبزیها، حبوبات، غلات و ادویههای معطر ایرانی تهیه میشوند که هرکدام خواص خاص خود را دارند.
میرزاقاسمی، کوکوسبزی، عدسی، آش رشته، کشکبادمجان، خوراک بامیه و دمپختک نمونههای از غذاهای ایرانی گیاهی هستند که طعم دلپذیری دارند. دوره
آموزش آشپزی گیاهی غذاهای ایرانی نهتنها برای گیاهخواران مناسب است، بلکه برای همه افرادی که به دنبال غذاهای سالم و خوشمزه هستند هم مناسب است. این غذاها که از ترکیب طعمهای متنوع و مواد اولیه طبیعی تهیه میشوند گزینهای عالی برای سفرههای ایرانی هستند.
دوره آموزش غذاهای ایرانی برای مهمانی شامل چه مواردی است؟
در دورههای
آموزش آشپزی غذاهای ایرانی مجلسی که برای مهمانیها هم مناسب است شما از مفاهیم پایه شروع به یادگیری میکنید. در ابتدا شما با مواد اولیه غذاهای مختلف و شیوه آمادهسازی آنها برای شروع پخت غذا آشنا میشوید.
گرفتن تلخی لیموعمانی، نسبت ترکیب سبزیها برای تهیه غذاهای مختلف، انتخاب نوع مناسب برخی از خوراکیهایی مانند آلو و یا کشمش که چند نوع از آنها وجود دارد برای غذاهای مختلف در این مرحله آموزش داده میشود. پس از آن شما مراحل پخت غذاهای مختلف را یاد میگیرید. در طی این مراحل مربی به شما نکاتی که به قوام و جاافتادن هر غذا کمک میکند را نیز یاد میگیرید.
آموزش انواع غذاهای جدید ایرانی در آموزشگاه
آموزشگاههای مختلفی وجود دارد که میتوانید انواع غذاهای ایرانی را در آنها یاد بگیرید. تنها مشکلی که این مدل آموزشها دارند این است که شما را محدود به زمان و مکان خاصی میکنند به این صورت که شما باید روزانه رأس ساعت معینی برای شرکت در کلاس آموزشی در آموزشگاه حضور داشته باشید. از سوی دیگر با دردسرهای مربوط به رفتوآمد نیز مواجه خواهید شد. مورد بعدی که میتوان به آن اشاره کرد این است که شما تنها میتوانید در آموزشگاههای آموزش آشپزی در شهر خود شرکت کنید و دستتان برای انتخاب باز نیست.
آموزش غذاهای ایرانی بهصورت آنلاین
انتخاب شرکت در دورههای آنلاین
آموزش غذاهای محلی ایرانی به شما این امکان را میدهد تا بتوانید بدون وجود محدودیت در هر دورهای که دوست دارید شرکت کنید و هر زمانی که وقت داشتید فیلمهای دوره را ببینید. اغلب دورههایی که به صورت آنلاین برگزار میشوند امکان رفع اشکال را برای شما فراهم میکنند.
درج آگهی دوره آموزشی در کلاستور
اگر شما خودتان جزء افرادی هستید که دوره آموزش غذای ایرانی برگزار میکنید میتوانید آگهی دوره آموزشیتان را در سایت کلاستور ثبت کنید و از طریق آن برای دورههای خود هنرجو جذب کنید. گذشته از این دورههای آموزشی متنوعی نیز در این سایت برگزار میشود که میتوانید از میان آنها دوره موردنظرتان را پیدا کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره قوانین سایت برای ثبت آگهی به بخش
درباره ما سایت مراجعه کنید.