کلاستور

درج رایگان آگهی آموزش مربی گری - کلاستور

آگهی پیدا نشد

آموزش مربی گری
مربیگری چیست؟ برای دریافت کارت مربیگری و آموزش مربی گری چه مراحلی را باید پشت سر گذاشت؟ مربیگری یک شغل و حرفه کاملا تخصصی است؛ ولی تخصص صرفا با کارت یا مدرک مربیگری تعریف نمی‌شود. یک مربی باید از هر نظر برای مربیگری آماده باشد. مراحل دریافت کارت مربیگری در کشور ایران پروسه پیچیده‌ای ندارد. برای حرفه‌ای شدن در این کار لازم است که نکاتی را رعایت کنید. مربی در راستای تحقق رویای هنرجویان گام برمی‌دارد. امروزه مربیگری یکی از حرفه‌هایی است که خیلی سریع در جهان رشد کرده است. مربیان به افراد کمک می‌کنند تا رشد کنند و به سطح بالایی از موفقیت دست پیدا کنند.

مربیگری چیست؟

مربیگری چیست؟ این سوال بسیاری از افرادی است که درمورد این حرفه هیچ اطلاعی ندارند. درواقع مربیگری به یک سازمان یا محیط محدود نمی‌شود. مربیگری مجموعه‌ای از مهارت‌ها، شایستگی‌ها و رفتارها است. همچنین مربیگری نوع خاصی از منش و ثبت درونی مثبت را دارد. بهترین تعریف از مربیگری یعنی شکوفاسازی و تحقق توان درونی افراد است. این تعریف می‌تواند برای شرکت در دوره آموزش مربیگری بسیار انگیزه دهنده باشد. مربیگری یعنی کمک کردن به افراد برای این‌که بتوانند سهم و اثر خاص خود را بر جهان اطراف داشته باشند. آموزش مربیگری به منظور ایجاد رابطه حاکی از اعتماد، تعهد آفرینی، پرداختن به توان درونی یک انسان، اجرای برنامه و رسیدن به اهداف ارزشمند است. اصول مربیگری

اصول مربیگری

مربیگری حوزه‌های مختلفی دارد. این حرفه 4 اصل دارد. اصول مربیگری شامل موارد زیر می‌شود:

1. اعتماد

درواقع مربیگری براساس تعهد آفرینی، اجرا، دستیابی به اهداف و اعتماد سازی معنا می‌یابد. تصور کنید یک مربی چگونه می‌تواند موفق شود هنگامی که قابل اعتماد نیست؟ یا برعکس. مربی به دیگران اعتماد ندارد و نمی‌داند چطور یک تیم را به مرحله تعهد هدایت کند. به نظر شما این فرد یک مربی موفق محسوب می‌شود؟ موفقیت تمام مربی‌ها از درون نشات گرفته است. تا وقتی که مربیان اصول مربوطه را ملکه ذهن، تمرین، مدلسازی و زندگی نکنند، احتمال شکست آن‌ها کاملا مشخص است و احتمال موفقیت آن‌ها به صفر نزدیک می‌شود.

2. توان درونی

برای حفظ اعتماد و رازداری مربی باید مصمم باشد. نیازمندی نزدیک شدن به دیگران، اعتماد است. اعتماد آفرینی را هیچگاه دست کم نگیرید و با آن به صورت حرفه‌ای برخورد کنید. هنگامی که افراد به مرحله‌ای می‌رسند که ترس‌هایشان را بازگو می‌کنند و دیوارهای دفاعی را برمی‌دارند، مربی باید کاملا متعهد و رازدار باشد. در آموزش مربیگری، رازداری و اعتماد کامل دو اصل بسیار مهم هستند که نکاتی درمورد آن‌ها به شما ارائه می‌شود. سازمان‌ها معمولا مربیان داخلی یا خارجی را جذب می‌کنند تا باعث ارتقا یافتن عملکرد مدیران ارشد شوند. به صورت کلی مربیگری یک فعالیت فردی و یک به یک است. برای مثال یک مربی خیاط حرفه‌ای، ابتدا سعی می‌کند تشخیص دهد هنرجو چه می‌خواهد. سپس شرایط او را بررسی می‌کند. یک مربی متعهد هیچگاه سعی نمی‌کند لباس از پیش تعیین شده را به تن کسی کند. یک مربی حرفه‌ای در زمینه خیاطی با چشم انداز هنرجو کار را شروع می‌کند. سپس آن را به طرف اولویت‌بندی جهت پرداختن به خواسته‌های مهم، هدایت می‌کند.

3. تعهد

یک گفت و گوی انگیزشی کوتاه، پاداش سریع و مواردی از این قبیل، انگیزه‌های بیرونی هستند. انگیزه‌های بیرونی خیلی سریع کمرنگ می‌شوند. هنگامی که اضطرار از بین برود، انگیزه هم نیز با آن از بین می‌رود. تنها تعهدی که در طولانی مدت باقی می‌ماند، تعهد درونی است. به همین دلیل ایجاد تعهد ماندگار یکی از اصول مهم مربیگری است. اکنون سوال این است که یک مربی چطور می‌تواند در مراجع تعهد ماندگار ایجاد کند؟ دقت کنید که شما نمی‌توانید افراد را مجبور به داشتن تعهد کنید؛ اما می‌توانید شرایطی را فراهم کنید که در آن افراد دست به تعهد آفرینی در مقابل اهدافشان بزنند. در آموزش مربیگری می‌آموزید که کلید خلق تعهد، مهارت طرح پرسش‌های قدرتمند است. مربیانی که می‌توانند پرسش‌های برانگیزنده طرح کنند، در افراد می‌توانند احساس هدف ایجاد کنند. این احساس به احتمال زیاد در بلند مدت دوام می‌آورد. به تعبیر دیگر یکی از وظایف اصلی مربی، طرح پرسش درست در زمان درست است.

4. اجرا در عمل

داشتن هدف و تلاش نکردن برای دستیابی به آن، مانند این است که به‌جای نقاشی، نقشه گنج به دیوار بزنید. زمانی که فرد تعهد جلو بردن هدفی را قبول کرد، مسئولیت بعدی مربی این است که در اجرای پاسخگویی در این زمینه، به فرد کمک کند. اصل اجرا در عمل اهمیت زیادی دارد. اجرا کردن برنامه‌ها و مسئولیت پذیری تا زمانی که به نتیجه نرسد، تمام فرایند مربیگری، اتلاف وقت است. تمام مکالمات موفق مربیگری باید به صورت مستقیم به نتیجه مورد نظر برسند. راه حل های پیشرفت در مربیگری

راه حل های پیشرفت در مربیگری

مربیگری علاوه‌بر اینکه به دانش آموز کمک می‌کند، به معلم نیز برای رشد و پیشرفت کمک می‌کند. یعنی معلمان به اندازه دانش آموزان از طریق آموزش، راهنمایی به دست می‌آورند. در نهایت مربیگری به هر دو طرف برای توسعه مهارت‌های ارزشمند کمک می‌کند. آموزش مربیگری باعث ایجاد یک چرخه نامتناهی از رهبری بزرگ می‌شود. همانگونه که مربیان یک نسل جدید تربیت می‌کنند، نسل جدید نیز به مربی تبدیل می‌شود. اینکه در کجای حرفه خود هستید اهمیت ندارد، شما همیشه باید یک مربی داشته باشید. زمانی که بدانید چگونه مربی حرفه‌ای پیدا کنید، می‌توانید با پیشرفت در زندگی همراه با آن بمانید. پس از این می‌توانید به یک مربی تبدیل شوید و به اطرافیان نیز کمک کنید. تا وقتی که این کار را انجام دهید، می‌توانید به عنوان رهبر با چالش‌های زندگی مواجه شوید و به عنوان یک فرد نیز دائما درحال رشد و پیشرفت باشید.

انواع مربیگری

مربیگری انواع مختلفی دارد. انواع مربیگری عبارتند از:

1. مربیگری کسب و کار (Business Coaching)

هدف از طراحی و معرفی رشته مربیگری کسب و کار، پرورش دادن شایستگی‌های لازم برای اجرای نقش‌های مربیگری در ایجاد کردن و توسعه کسب و کارهای نو پا است. به فردی که از شایستگی‌ها برای برقراری ارتباط مبتنی بر اعتماد با علاقه‌مندان کسب و کار نوپا علاقه‌مند است، مربی کسب و کار می‌گویند. مربی کسب و کار از این طریق سعی می‌کند شایستگی‌های لازم برای ایجاد و توسعه کسب و کارها را در افراد ایجاد و یا تقویت کند. به عبارت دیگر در این نوع مربیگری سعی می‌شود یادگیری هنرجویان از طریق انجام فعالیت‌های عملی و همچنین در جریان کار تقویت شود. رشته مربیگری کسب و کار همه نظریه‌ها، الگوها و شایستگی‌های لازم برای ایفای نقش‌ها و حرفه مربی کسب و کار را پوشش می‌دهد. با این کار مربیان کسب و کار می‌توانند مالکان، مدیران کسب و کار و بنیان گذاران را برای راهبری موثر شرکت‌ها آماده کنند.

2. مربیگری اجرایی (Executive Coaching)

تعداد زیادی از بنیان گذاران استارت‌آپ‌ها به مربیان اجرایی تبدیل شده‌اند. این مربیان در ساختن و توسعه دادن شرکت‌ها بسیار کمک می‌کنند. درواقع یک مربی خوب، یک بهبود دهنده عملکرد است که به مدیر عامل شرکت کمک می‌کند. درواقع انتخاب کردن یک مربی اجرایی، یک تصمیم مهم زندگی است و باید مورد توجه قرار گیرد. بعضی از افراد خود را به عنوان مربی اجرایی می‌شناسند. همه افراد نمی‌توانند به مربی اجرایی تبدیل شوند. همچنین موفق شدن به عنوان یک مربی اجرایی نیاز به آموزش، مربیگری و تجربه دارد. لازمه موفق شدن به عنوان یک مربی اجرایی، ترکیب خاصی از مهارت‌ها و ویژگی‌های شخصی لازم است.

3. مربیگری عملکرد (Performance Coaching)

یک مربی، معلم، مشاور و یا روانشناس نیست. همچنین برای مشکلات افراد راهکاری پیشنهاد نمی‌کند و برای نصیحت کردن آن‌ها هم اقدام نمی‌کند. مربی به افراد کمک می‌کند تا برای رسیدن به آگاهی و پیدا کردن پاسخ‌‌ها، خودشان حرکت کنند و به شفافیت برسند. با این روش، افراد با کمک مربی به آگاهی درمورد خود و اهدافشان دست می‌یابند. همچنین بهتر متوجه می‌شوند که برای چه کاری مناسب هستند و از زندگی و خودشان چه می‌خواهند. درواقع مربیگری عملکرد روندی برای بهبود عملکرد افراد در زندگی اجتماعی، حرفه‌ای و عاطفی است. این نوع مربیگری به رفع مسائل گذشته نمی‌پردازد و روی آینده تمرکز دارد. مربیگری مهارت (Skills Coaching)

4. مربیگری مهارت (Skills Coaching)

مهارت‌های زندگی بر قابلیت‌های عملی و موفقیت بسیار تاکید دارند. این مهارت‌ها از تحلیل‌ خواسته‌های اجتماعی و نیازها استخراج می‌شوند. برخی از این خواسته‌ها به مهارت‌های سازگاری و ارتباطات فرد مربوط می‌شود و برخی دیگر نیز به مهارت‌های شهروندی مربوط است. در دوره آموزش مربیگری مهارت، سرفصل‌های زیر به شما آموزش داده می‌شود:
  • مهارت مدیریت غم یا خلق منفی
  • مهارت خودشناسی
  • مهارت تصمیم گیری
  • مهارت حل مشکلات فردی و مسئله زندگی
  • مهارت کنترل خشم و پرخاشگری
  • مهارت تفرک نقادانه و تفکر خلاقانه
  • و...

5. مربیگری فردی (Personal Coaching)

هدف از طراحی دوره آموزش مربیگری فردی، ارتقای مهارت‌های توسعه فردی و موفقیت است. شرکت کنندگان در این دوره با مفاهیم اساسی و مهم زندگی آشنا می‌شوند. آن‌ها همچنین مهارت‌هایی مانند تعیین هدف‌های هوشمند، برنامه ریزی موثر، خودشناسی و مدیریت استرس را می‌آموزند. در این دوره تمرین‌های عملی جهت بهبود مهارت‌های فردی نیز وجود دارد. در پایان دوره مربیگری فردی، شرکت کنندگان می‌توانند با استفاده از تکنیک‌های آموخته شده، باعث بهبود مسیر توسعه شخصی و حرفه‌ای خود شوند. سرفصل‌های دوره آموزش مربیگری فردی عبارتند از:
  • آگاهی از عملکرد مغز
  • هدف گذاری هوشمند
  • شناختن و مدیریت موانع
  • شفاف سازی ارزش‌های شخصی
  • مدیریت استرس مبتنی بر ذهن آگاهی
  • تمرین تعهد و انگیزه‌مندی

هدف از مربیگری چیست؟

اولین مرحله موفقیت یک مربی خوب، داشتن هدف مناسب در کار است. اهداف مربیگری شامل موارد زیر می‌شود:
  • داشتن تیم برنده
  • کمک به رشد جوانان
  • کمک به سرگرمی جوانان (برای لذت بردن)
  • کمک به رشد بدنی با یادگیری مهارت‌های ورزشی، بهبود عادت‌های بهداشتی و...
  • کمک به رشد اجتماعی با همکاری در فضای رقابتی و استانداردهای مناسب رفتاری
  • کمک به رشد روانی با یادگیری چگونگی کنترل احساسات.

آموزش مربیگری حرفه ای

فردی که به عنوان مربی در آموزشگاه استخدام می‌شود، درواقع استاد آن مرکز خواهد بود. به همین دلیل این فرد باید بتواند متناسب با وظایف و مسئولیت‌هایی که دارد، به نیاز شاگردان خود پاسخ دهد. به عبارت دیگر قسمتی از مهارت‌‌های پیش نیاز فعالیت در شغل‌های فنی، از طریق آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای آموزش داده می‌شوند مانند آموزش مربیگری حرفه ای. محیط این آموزشگاه‌ها مانند محیط دانشگاه است؛ اما در آنجا مباحث عملی بیشتر از دروس تئوری هستند. یعنی بیشتر دانش آموختگان این مرکز، بعد از گرفتن مدرک وارد بازار کار می‌شوند. به همین دلیل یک مربی فنی حرفه‌ای وظیفه دارد که دانش و مهارت خود را به نحو صحیح در اختیار شاگردان قرار دهد. دوره آموزش مربیگری از پایه به شما برای تبدیل شدن به یک مربی حرفه‌ای کمک می‌کند.

دسترسی به آگهی های آموزشی با کلاستور

برای یادگیری آموزش مربیگری به حرفه خاصی نیاز ندارید. تمام افراد علاقه‌مند به این رشته می‌توانند در دوره مربوط به آموزش آن شرکت کنند. همچنین افرادی که به دنبال بهبود مهارت‌های حرفه‌ای و فردی هستند نیز می‌توانند در این دوره شرکت کنند. امروزه امکان یادگیری آموزش مربیگری به صورت غیرحضوری و آنلاین وجود دارد. مجموعه کلاستور شرایطی را فراهم کرده است که افراد می‌توانند آگهی مربوط به آموزش هر نوع حرفه‌ای را در شهرهای مختلف به راحتی پیدا کنند. اگر شما در حوزه‌ای به صورت حرفه‌ای فعالیت دارید و می‌توانید آن را آموزش دهید، می‌توانید آگهی آن را در کلاستور درج کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد کلاستور، به قسمت تماس با ما مراجعه کنید.