کلاستور

درج رایگان آگهی آموزش باریستا و کافی شاپ - کلاستور

آگهی پیدا نشد

آموزش باریستا و کافی شاپ
امروزه در تمام شهرهای کوچک و بزرگ کافی‌شاپ‌های زیادی به چشم می‌خورد و به دلیل استقبال جامعه تعداد آن‌ها نیز بیشتر می‌شود. به همین دلیل آموزش باریستا و کافی شاپ از دوره‌های آموزشی است که طرفداران زیادی دارد. البته دراین‌بین عوامل زیادی در موفقیت و دوام کافی‌شاپ‌ها نقش دارد. کیفیت امکانات و خدمات ارائه شده، مکان و فضای کافی‌شاپ و مهم‌تر از همه میزان مهارت باریستا همگی در این امر دخیل هستند. تمام این موارد منجر به سودآوری و دوام کسب‌وکار خواهد شد که همگی به توانایی مدیریت کافی‌شاپ بستگی دارد. باریستا کیست؟

باریستا کیست؟

بسیاری از شما حتماً نام باریستا را شنیده‌اید. باریستا فردی است که به‌صورت کاملاً حرفه‌ای و تخصصی انواع مختلف قهوه و به‌طورکلی نوشیدنی‌های گرم و سرد را بر پایه اسپرسو آماده می‌کند. یک باریستای حرفه‌ای به‌صورت تخصصی نوشیدنی قهوه اصل و باکیفیت را برای مشتریان آماده می‌کند. به همین دلیل مهارت باریستا یکی از مهم‌ترین فاکتورهای موفقیت یک کافی‌شاپ است. وظایف یک باریستا عبارت‌اند از:
  • تهیه حرفه‌ای انواع قهوه و نوشیدنی‌های گرم منوی کافه
  • مدیریت بار و پرسنل بار
  • کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی کافه و سفارش‌های مشتریان
  • تهیه و آماده‌سازی سفارش مشتریان بر اساس سلیقه آنان و منوی کافه
  • ارائه توضیحات لازم مربوط به اقلام منوی کافه و پاسخگویی به سؤالات مشتریان درباره منو

آموزش باریستا رایگان

برای باریستا شدن و کسب تمام مهارت‌های لازم باید دوره‌های تخصصی باریستایی را گذراند. به‌عبارت‌دیگر این صحبت که با آموزش باریستا رایگان می‌توان به تمام مهارت‌های تخصصی و حرفه‌ای این شغل جذاب دست‌یافت تنها در حد یک حرف است. به همین دلیل توصیه می‌کنیم که در صورت علاقه به این حرفه از طریق دوره‌های حضوری یا دوره‌های آنلاین این آموزش‌ها را طی کنید تا به یک باریستای حرفه‌ای تبدیل شوید.

آموزش صفر تا صد باریستا

همان‌طور که گفتیم برای تبدیل‌شدن به یک باریستای حرفه‌ای و کسب یک درآمد مناسب باید در دوره‌های حرفه‌ای آموزش باریستا شرکت کنید. اولین گام در مسیر آموزش صفر تا صد باریستا پیداکردن دوره‌های معتبر و مطمئن است که تمام فوت و فن‌های این حرفه را به‌صورت کامل، دقیق و جامع آموزش می‌دهند. در آموزش صفر تا صد باریستا این سرفصل‌ها ارائه می‌شود:
  • شناخت دستگاه‌ها و آشنایی با عملکرد انواع ماشین اسپرسو
  • آشنایی با تفاوت قهوه‌ها و عوامل مؤثر در نگهداری قهوه
  • مبحث جامع آب‌شناسی و شیمی آب
  • عصاره‌گیری اصولی و شناخت عوامل اثرگذار بر Under و Over شدن قهوه
  • شناخت عوامل مؤثر بر چنلینگ
  • کالیبر ماشین اسپرسو و آسیاب قهوه
  • شیمی شیر و فوم‌گیری استاندارد
  • لاته آرت با پیچر و قلم
  • آموزش تهیه قهوه‌ی دمی؛ مانند ترک، فرنچ پرس، کمکس، 760 و...
  • آموزش کار با TDSسنج و رفرکتومتر
  • نحوه پروفایل‌نویسی اسپرسو و قهوه‌های دمی
  • روش درست‌کردن انواع نوشیدنی‌های بر پایه قهوه، انواع شیر و قهوه، انواع نوشیدنی‌های گرم بدون قهوه، چای، دم‌نوش و انواع قهوه‌های سرد
دوره باریستا با مدرک بین ‌المللی

دوره باریستا با مدرک بین ‌المللی

دوره‌های معتبر آموزش باریستا مدرک معتبر فنی حرفه‌ای به هنرآموزان اعطا می‌کنند و با این مدرک می‌توان در کافی‌شاپ مشغول به کار شد. البته برخی دوره‌ها نیز ادعا می‌کنند که مدرک این مؤسسات بین‌المللی است. در این سخن شک و شبهه‌هایی وجود دارد و برخی عقیده دارند که چیزی به نام مدرک بین‌المللی باریستایی وجود ندارد. پیشنهاد ما به شما این است که اگر علاقه دارید که دوره‌های باریستایی را در بهترین سطح طی کنید به یک مرکز کاملاً معتبر و دارای مجوز مراجعه کرده و دوره‌ها را طی کنید. با پشتکار و علاقه برای یادگیری و کسب تجربه و اثبات مهارت‌های خود قطعاً می‌توانید در هر کجای دنیا شغل مناسب خود را پیدا کنید.

آموزش باریستا آنلاین

علاوه بر دوره‌های حضوری آموزش باریستا، برخی مؤسسات نیز دوره آموزش باریستا آنلاین را برگزار می‌کنند. درصورتی‌که مؤسسه برگزارکننده دوره به‌اندازه کافی معتبر بوده و آموزش‌ها با مهارت بالا ارائه شوند می‌تواند برای هنرجو مفید باشد. البته یک نکته مهم دراین‌رابطه این است که برای آموزش چنین مهارت‌هایی تاحدامکان بهتر است در دوره‌های حضوری شرکت کنید؛ زیرا در چنین دوره‌هایی قطعاً مواردی مانند تست‌کردن قهوه، شیر و انجام تمرین‌های عملی در حضور مربی می‌تواند تأثیر بیشتری در کسب مهارت و تجربه داشته باشد.

کافی شاپ و محیط آن

باریستا و کافی‌شاپ دو واژه چسبیده به یکدیگر هستند و یک باریستا در کافی‌شاپ مشغول به کار می‌شود. بعد از آشنایی با باریستا، مهارت‌ها و وظایف شغلی او و دوره‌های آموزشی بهتر است درباره کافی‌شاپ اطلاعات کلی داشته باشیم. کافی‌شاپ مکان و محیطی است که دو یا چند نفر دور یکدیگر جمع شده و هم‌زمان با گوش‌دادن به یک موسیقی ملایم از خوردن و نوشیدن نوشیدنی‌ها و غذاهای خاص لذت می‌برند. مهم‌ترین ویژگی کافی‌شاپ سرو قهوه است که افراد بنا بر ذائقه خود نوشیدنی بر پایه قهوه را انتخاب می‌کنند و البته به جز قهوه ممکن است خوراکی‌های سبک دیگری هم در کافی‌شاپ سرو شود. به‌طورکلی محیط کافی‌شاپ فضایی مناسب برای دوری از هیاهو و شلوغی زندگی بوده و بسیاری از افراد باهدف تجربه آرامش، دورهمی صمیمی با دوستان و... به کافی‌شاپ می‌روند.

آموزش کافی شاپ رایگان

در مقایسه با آموزش باریستا رایگان، امکان آموزش کافی شاپ رایگان را می‌توان بهتر طی کرد؛ زیرا می‌توان با داشتن جزوه‌های رایگان یا تماشای ویدئوهای آموزشی مربوط به آموزش و دوره آشنایی با دوره آموزشی کافی شاپ را فراگرفت. بااین‌حال توصیه ما این است که علاوه بر دوره‌های آموزشی رایگان، در صورت برگزاری دوره‌های معتبر حتماً در آن‌ها نیز شرکت کنید. آشنایی با دوره آموزشی کافی شاپ

آشنایی با دوره آموزشی کافی شاپ

برای مدیریت کافی‌شاپ و موفقیت در این حرفه باید با تمام رازهای مدیریت کافی‌شاپ آشنا باشید. تنها در این صورت است که می‌توانید با داشتن یک کافی‌شاپ به سود و درآمد مناسبی دست یابید. در ادامه آشنایی با دوره آموزشی کافی شاپ رازهای موفقیت در این حرفه را بازگو می‌کنیم.

1. عاشق کارتان باشید

در اولین درجه و گام باید به این کار علاقه داشته باشید. به این دلیل که تنها در این صورت است که می‌توانید یک کسب‌وکار خوب داشته باشید و فضایی امن و باکیفیت با خدمات عالی را برای مشتریان خود فراهم کنید. وقتی شما به‌عنوان صاحب و مدیر کافی‌شاپ کار خود را با عشق و شوق آغاز و دنبال کنید قطعاً این حس را به مشتریان خود نیز منتقل خواهید کرد.

2. مدیریت کارکنان در تمام ابعاد

نکته مهم دیگر در آشنایی با دوره کافی شاپ اینکه تمامی کارکنان کافی‌شاپ باید افرادی منظم، مؤدب، خوش‌اخلاق و آراسته باشند. تمام این فاکتورها موجب می‌شود تا مشتریان نیز حس خوبی گرفته و کافی‌شاپ شما را به‌عنوان محلی ایده‌آل برای لحظات ناب زندگی خود انتخاب کنند. علاوه بر این، داشتن یک باریستای حرفه‌ای نیز اهمیت زیادی دارد.

3. فضای آرام و دلنشین

افراد با اهداف متفاوتی به کافی‌شاپ می‌روند؛ ولی به‌طورکلی بسیاری از آنان باهدف نشستن در یک محیط دنج و آرام و فضای دلنشین و سرو یک نوشیدنی دلچسب کافی‌شاپ را انتخاب می‌کنند. همچنین بسیاری از دانشجویان و دانش‌آموزان برای کار روی پروژه‌های خود در فضایی آرام کافی‌شاپ را انتخاب می‌کنند. به همین دلیل شما به‌عنوان مدیر کافی‌شاپ باید یک فضای امن و دلنشین را مهیا کنید. پخش یک موسیقی ملایم، استفاده از دکوراسیون آرام‌بخش و مبلمان راحت همگی به دلنشین‌تر شدن فضا کمک می‌کنند.

4. ارائه اینترنت

همان‌طور که گفته شد دانش‌آموزان و به‌ویژه دانشجویان از مشتریان دائمی کافی‌شاپ‌ها هستند تا در یک محیط دنج و آرام روی پروژه‌های خود کار کنند. این دسته از افراد حتماً به اینترنت نیاز خواهند داشت. به همین دلیل بهتر است اینترنت رایگان به مشتریان خود ارائه دهد. این کار موجب جذب بیشتر مشتریان شده و برای دفعات بعدی کافی‌شاپ شما را انتخاب خواهند کرد.

5. پیشنهاد غذا

گرچه بسیاری از افراد برای صرف قهوه به کافی‌شاپ می‌روند؛ ولی سرو غذاها و خوراک‌های سبک مانند کروسان و ساندویچ‌های سبک می‌تواند مشتریان بیشتری را به‌سوی کافی‌شاپ شما بکشاند. این کار نیز نقش مهمی در رونق بیشتر کسب‌وکار شما خواهد داشت.

6. ایجاد یک خط سفارش جداگانه برای قهوه

بخشی از ساعات روز کافی‌شاپ شلوغ شده و ممکن است در آماده‌سازی سفارش مشتریان مشکلاتی پیش‌آمده و موجب رنجش خاطر آنان شود. به همین دلیل بهتر است یک خط سفارش جدید برای افرادی که قهوه سفارشی می‌خواهند ایجاد کنید. با این روند می‌توان برای هر دو گروه یعنی مشتریان قهوه سفارشی و مشتریان قهوه سریع خدمات موردنظر آن‌ها را ارائه داد. آموزش کافی شاپ با مدرک بین‌المللی

آموزش کافی شاپ با مدرک بین‌المللی

همانند آموزش باریستا با مدرک بین‌المللی، برخی مؤسسات ارائه‌دهنده آموزش کافی‌شاپ ادعا می‌کنند که مدرک ارائه‌شده توسط آن‌ها بین‌المللی است. در این باره نمی‌توان به‌صورت قطعی نظر داد؛ ولی چیزی که مشخص است با شرکت در یک دوره معتبر و مطمئن که دارای مجوزهای لازم و اساتید حرفه‌ای باشد می‌توان تمام مهارت‌های لازم را کسب کرد.

درج رایگان آگهی های آموزشی با کلاستور

آموزش باریستا و کافی شاپ از آن دست آموزش‌ها و دوره‌هایی است که در حال حاضر طرف‌داران زیادی دارد. به دلیل افزایش علاقه افراد به محیط کافی‌شاپ و سرو قهوه در این محیط افراد زیادی اقدام به راه‌اندازی کافی‌شاپ کرده‌اند. یکی از نکات مهم در راه‌اندازی کافی‌شاپ داشتن یک باریستای کاملاً حرفه‌ای است تا بتواند با مهارت کامل انواع نوشیدنی‌های گرم و سرد را بر پایه قهوه یا بدون قهوه آماده کند. موضوع دیگر مربوط به داشتن مهارت بالا در مدیریت کافی‌شاپ است تا بتوان یک و محیط امن، دلنشین و باکیفیت را برای مشتریان فراهم کرد. مدیریت کارکنان، ارائه اینترنت، موسیقی ملایم و ایجاد یک خط ویژه برای سفارش قهوه چند نمونه از مواردی هستند که در مدیریت کافی‌شاپ باید به آن‌ها دقت کرد. کلاستور یک وب‌سایت معتبر است که بستر مناسبی را برای درج رایگان آگهی‌های آموزشی مختلف فراهم کرده است. مؤسسات و مربیانی که در حوزه‌های مختلف و ازجمله آموزش باریستا و آموزش کافی شاپ فعالیت می‌کنند می‌توانند اطلاعات مربوط به دوره‌های آموزشی خود  را در کلاستور ثبت کنند. از این طریق علاقه‌مندان می‌توانند دوره متناسب با شرایط خود را انتخاب و آن را دنبال کنند.